Contacteer ons Contacteer ons

Aluminium deuren op maat van jouw droomwoning

Zijn je deuren aan vervanging toe? Of staat er een nieuwbouwproject op de planning? Dan kan je bij Platteau Ramen terecht voor aluminium deuren op maat. Deze maken wij zelf in ons eigen atelier, zodat jij deuren kan bestellen op maat van jouw wensen. Onze ervaren vakmannen komen dan met plezier jouw ramen en deuren installeren volgens de regels van de kunst. Platteau Ramen zorgt voor jouw droomproject.

Deuren van aluminium kopen?

Sterke aluminium deuren

Met een deur heet je niet alleen vrienden welkom, het kan ook nog eens je energiefactuur verlagen. Dankzij de aluminium deuren van Platteau Ramen krijgt je huis een betere isolatie. Het duurzame materiaal kan tegen heel wat stootjes en maakt van jouw woning een inbraakveilige plek. Je droomhuis bouwen? Aluminium deuren bieden heel wat mogelijkheden qua vorm en kleur. Zo kan jij aan jouw project werken met een deur op maat van jouw wensen.

Deuren, ramen en zo veel meer

Naast aluminium deuren op maat, kan je bij Platteau Ramen ook terecht voor pvc deuren, ramen, ventilatie, zonnewering en zo veel meer. Onze sterkte? Wij garanderen je vakmanschap en kwaliteit. Zowel voor het materiaal als voor de plaatsing.

Reken op Platteau Ramen

Uiteraard volgen onze experts de laatste trends en ontwikkeling zorgvuldig op zodat jouw project volledig voldoet aan de normen. Bij Platteau Ramen kun je rekenen op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van de ontwikkeling tot de finale afwerking van jouw buitenschrijnwerk. Deuren op maat laten maken? Wij staan voor je klaar!

Vraag je gratis offerte aan

Wil je aluminium deuren laten installeren? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte voor ramen en deuren aan. Graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust eens langs in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Al ons buitenschrijnwerk vervaardigen we in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de wensen van de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

We maken onze aluminium ramen en deuren zelf, in ons eigen atelier.

Aluminium RT 72 HI+

Hoogwaardig raam- en deursysteem met oog op de toekomst
Universeel geïsoleerd aluminium systeem voor deuren en ramen

  • Kaderbreedte 72 mm
  • Drie afsluitdichtingen doorlopend
  • Verborgen afwatering (indien mogelijk)
  • Vleugelbreedte 80 mm
  • Verbrede kader, makkelijk in te plakken
  • Verborgen scharnieren standaard
  • Rechte vleugel
  • Anti-inbraakbeslag
  • Bicolor mogelijk

Wat zijn de voordelen van aluminium deuren?

Vooreerst is aluminium extreem hard, sterk en weerstaat het aan wisselende weersomstandigheden. Aluminium is een metaal, neemt geen vocht op en kent bijgevolg geen vochtuitzetting. Het is minder vatbaar voor krassen dan concurrerende materialen.

Het hedendaagse aluminium buitenschrijnwerk beschikt over meerkamerprofielen en is uitgerust met een thermische onderbreking, wat een goede isolatie garandeert.

Aluminium kan voor 100% gerecycleerd worden.

Door de stevigheid van aluminium zijn de ramen en deuren ook extra inbraakveilig.

Je geniet er levenslang van zonder te moeten investeren in verf, beits of vernis. Doorgaans volstaan een spons en wat water met een klein beetje detergent voor een normaal onderhoud.

Welke bouwstijl je ook kiest, aluminiumprofielen laten zich overal toepassen. Qua vormgeving en kleur zijn de mogelijkheden van aluminium onuitputtelijk. Men kan ook kiezen uit een enorm kleurenpallet; mat, glanzend of structuurlak. Bovendien kunnen binnen- en buitenkant in een verschillende kleur gelakt worden.

Buitenschrijnwerk op maat?

Je nieuwe aluminium deuren op maat laten plaatsen door Platteau Ramen? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.