Contacteer ons Contacteer ons

Aluminium ramen op maat van jouw woning

Zijn je ramen aan vervanging toe? Staat er een nieuwbouwproject op de planning? Wil je de isolatiewaarde in je woning verbeteren en dat op een milieuvriendelijke manier? Dan raadt Platteau Ramen je aan om voor aluminium ramen op maat te kiezen. Deze maken wij zelf in ons eigen atelier, zodat jij ramen op maat kan bestellen. Onze ervaren vakmannen komen dan met plezier jouw ramen en deuren plaatsen volgens de regels van de kunst. Platteau Ramen zorgt voor jouw succesverhaal.

Aluminium ramen

Aluminium ramen, de voordelen

Ramen maken niet alleen je huis compleet, ze kunnen ook nog eens je energiefactuur verlagen. Dankzij de aluminium ramen van Platteau Ramen krijgt je huis een betere isolatie. Het duurzame materiaal kan tegen heel wat stootjes en maakt van jouw woning een inbraakveilige plek. Welke huisstijl je ook kiest, aluminium ramen bieden heel wat mogelijkheden qua vorm en kleur. Alles voor jouw droomhuis.

Ramen, deuren en meer

Als ervaren buitenschrijnwerker staan wij zowel in voor aluminium ramen op maat, als voor pvc ramen, deuren, ventilatie, zonnewering en zo veel meer.

Onze sterkte? Wij garanderen je vakmanschap en kwaliteit. Zowel voor het materiaal als voor de plaatsing.

Op Platteau Ramen kan je rekenen

Uiteraard volgen onze experts de laatste trends en ontwikkeling zorgvuldig op zodat jouw project volledig voldoet aan de normen. Bij Platteau Ramen kun je rekenen op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van de ontwikkeling tot de finale afwerking van jouw buitenschrijnwerk. Ramen op maat laten maken? Wij staan voor je klaar!

Vraag je gratis offerte aan

Nood aan nieuwe ramen? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte voor ramen en deuren aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Al ons buitenschrijnwerk vervaardigen we in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

We maken onze aluminium ramen en deuren zelf, in ons eigen atelier.

Aluminium RT 72 HI+

Hoogwaardig raam- en deursysteem met oog op de toekomst
Universeel geïsoleerd aluminium systeem voor ramen en deuren

  • Kaderbreedte 72 mm
  • Drie afsluitdichtingen doorlopend
  • Verborgen afwatering (indien mogelijk)
  • Vleugelbreedte 80 mm
  • Verbrede kader, makkelijk in te plakken
  • Verborgen scharnieren standaard
  • Rechte vleugel
  • Anti-inbraakbeslag
  • Bicolor mogelijk

RT 72 Reflex

Uf = 1,6 W/m²K

RT 72 HI+

Uf = 0,87 W/m²K volgens EN 10077-2, geschikt voor toepassing in passiefhuis

Wat zijn de voordelen van aluminium ramen?

Vooreerst is aluminium extreem hard, sterk en weerstaat het aan wisselende weersomstandigheden. Aluminium is een metaal, neemt geen vocht op en kent bijgevolg geen vochtuitzetting. Het is minder vatbaar voor krassen dan concurrerende materialen.

Dankzij de fijne, elegante doch stevige aluminium profielen kunnen grote raampartijen verwezenlijkt worden die zorgen voor meer lichtinval en een optimaal gezichtsveld wanneer je naar buiten kijkt.

Het hedendaagse aluminium buitenschrijnwerk beschikt over meerkamerprofielen en is uitgerust met een thermische onderbreking, wat een goede isolatie garandeert.

Aluminium kan voor 100% gerecycleerd worden.

Door de stevigheid van aluminium zijn de ramen en deuren ook extra inbraakveilig.

Je geniet er levenslang van zonder te moeten investeren in verf, beits of vernis. Doorgaans volstaan een spons en wat water met een klein beetje detergent voor een normaal onderhoud.

Welke bouwstijl je ook kiest, aluminiumprofielen laten zich overal toepassen. Qua vormgeving en kleur zijn de mogelijkheden van aluminium onuitputtelijk. Men kan ook kiezen uit een enorm kleurenpallet; mat, glanzend of structuurlak. Bovendien kunnen binnen- en buitenkant in een verschillende kleur gelakt worden.

Buitenschrijnwerk op maat?

Je nieuwe aluminium ramen op maat laten plaatsen door Platteau Ramen? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.