Contacteer ons Contacteer ons
Erpe-Mere buitenschrijnwerker

Zoek je een buitenschrijnwerker uit regio Erpe-Mere?

Dan ben je aan het juiste adres bij Platteau Ramen. Met meer dan 30 jaar ervaring en honderden unieke, uitdagende projecten op ons palmares kun je op ons rekenen als betrouwbare partner voor al jouw buitenschrijnwerk. Ramen zijn onze passie van bij het begin, maar daarnaast bieden we een hele resem van producten om jouw woning te perfectioneren. Denk maar aan deuren in aluminium of pvc, zonnescreens, vliegenramen, luifels, ventilatieroosters – al die afwerkingen die je woning een niveau hoger tillen. Bouw of verbouw je in Erpe-Mere en zoek je een buitenschrijnwerker die topkwaliteit aflevert? Wij werken jouw project graag mee af, met de nodige zorg en liefde.

Alles om jouw woning compleet te maken

Bij Platteau Ramen zorgen we voor al jouw buitenschrijnwerk: ramen en deuren in aluminium of pvc, maar ook sectionale poorten, ventilatieroosters, zonnescreens, vliegenramen en andere accessoires die het verschil maken kunnen we plaatsen in jouw woning in Erpe-Mere. Als buitenschrijnwerker leggen we de lat hoog. Zo maken we alles zelf in ons eigen atelier. Maar daar stopt het natuurlijk niet. We kiezen alleen materialen van topkwaliteit en volgen trends en de wetgeving op de voet op. Op die manier kunnen we je garanderen dat je duurzame, technisch hoogstaande producten in huis haalt. Uiteraard komen we ook alles zelf plaatsen.

Komen er binnenkort ook bij jou Platteau Ramen?

Vanuit onze uitvalsbasis in Dendermonde zijn we als buitenschrijnwerker actief in verschillende regio’s, van Erpe-Mere tot Zottegem, Ninove, Denderleeuw en alles daartussen. Ben je nog niet helemaal overtuigd en heb je nog vragen? Of wil je graag de mogelijkheden van jouw unieke project ontdekken? Onze medewerkers staan klaar met advies op maat van jouw wensen en noden. Maak een afspraak of spring gewoon eens binnen in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat en dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.