Contacteer ons Contacteer ons
Lede buitenschrijnwerker

Platteau Ramen: jouw buitenschrijnwerker regio Lede

Ramen zijn écht onze passie. Dat merk je meteen als je bij Platteau binnenstapt. Met meer dan 30 jaar ervaring en honderden unieke, uitdagende projecten op ons palmares zijn we een gevestigde waarde in de wereld van het buitenschrijnwerk. Ook verschillende soorten deuren, poorten, screens en luifels mochten we plaatsen om het plaatje helemaal af te maken. Onze belofte is duidelijk: bij Platteau Ramen krijg je een prachtig afgewerkt project om nog jarenlang van te genieten. Helemaal op maat van jouw wensen, je woning of je bedrijf. Platteau Ramen is met veel plezier jouw buitenschrijnwerker in en rond Lede.

Van aluminium ramen en deuren tot zonneschermen op maat

Bij ieder project leggen we de lat hoog: we kiezen alleen de beste materialen, maken alles zelf in ons eigen atelier én komen je ramen, deuren, poorten zélf plaatsen. Bovendien volgen we als buitenschrijnwerkers de laatste trends zeer nauw op de voet en houden we altijd rekening met de steeds veranderende wetgeving. Bij Platteau Ramen krijg je dus echt wel een totaalpakket en een professionele aanpak van de ontwikkeling tot de installatie van jouw project in Lede! Zoek je een buitenschrijnwerker die voor ramen, deuren, rolluiken, sectionale poorten, vliegenramen, zonnewering, ventilatieroosters en andere accessoires kan zorgen? Op ons kun je rekenen.

Platteau Ramen: jouw partner voor ramen, deuren en meer

Als buitenschrijnwerker zijn we actief in Lede, maar bijvoorbeeld ook in de ruime regio’s rond Ninove, Sint-Niklaas, Dendermonde en Wetteren. Wil je de mogelijkheden qua kleuren, afwerking, materialen, … eens van dichterbij bekijken? Heb je nog wel wat vragen waarop je een antwoord wil vooraleer je een offerte aanvraagt? Spring eens binnen in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat – of neem contact op met ons en plan een vrijblijvend gesprek in.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.