Contacteer ons
Aalst buitenschrijnwerker

Platteau Ramen: jouw buitenschrijnwerker regio Aalst

Als je bij Platteau binnenstapt, merk je het meteen: ramen zijn écht onze passie. Met meer dan 30 jaar ervaring en honderden unieke, uitdagende projecten op ons palmares zijn we een gevestigde waarde in de wereld van het buitenschrijnwerk. Naast hoogwaardige ramen maken we namelijk ook verschillende soorten deuren, poorten, screens en luifels. Bij Platteau Ramen krijg je zo veel meer dan een raam, deur of poort. Je krijgt een prachtig afgewerkt project om van te blijven genieten – helemaal op maat van jouw wensen, je woning of bedrijf. Platteau Ramen is met veel plezier jouw buitenschrijnwerker in en rond Aalst.

Buitenschrijnwerk: van rolluik tot vliegenraam

Bij Platteau Ramen zorgen we voor al jouw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, sectionale poorten en inbouwrolluiken, maar ook vliegenramen, zonnewering, automatische rolluiken, voorzetrolluiken en binnendeuren. Daarnaast kijken we graag hoe we jouw ramen uit pvc of aluminium extra isolerend en geluidsdicht kunnen maken.

Bij ieder project leggen we de lat hoog: we kiezen alleen de beste materialen, maken alles zelf in ons eigen atelier én komen je ramen, deuren, poorten zélf plaatsen. Bovendien volgen we als buitenschrijnwerkers de laatste trends zeer nauw op de voet en houden we altijd rekening met de steeds veranderende wetgeving. Bij Platteau Ramen krijg je dus echt wel een totaalpakket en een professionele aanpak van de ontwikkeling tot de installatie van jouw project in Aalst!

Platteau Ramen: jouw partner voor ramen, deuren en meer

Als buitenschrijnwerker zijn we actief in Aalst, maar bijvoorbeeld ook in de ruime regio’s rond Wetteren, Dendermonde, Sint-Niklaas en Ternat. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog vragen? Of wil je graag de mogelijkheden van jouw unieke project ontdekken? Onze medewerkers staan klaar met advies op maat. Spring eens binnen in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat – of neem contact op met ons en plan een vrijblijvend gesprek in. Dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.