Contacteer ons Contacteer ons

Platteau Ramen: jouw buitenschrijnwerker regio Aalst

Als je bij Platteau binnenstapt, merk je het meteen: ramen zijn écht onze passie. Met meer dan 30 jaar ervaring en honderden unieke, uitdagende projecten op ons palmares zijn we een gevestigde waarde in de wereld van het buitenschrijnwerk. Naast hoogwaardige ramen maken we namelijk ook verschillende soorten deuren, poorten, screens en luifels. Bij Platteau Ramen krijg je zo veel meer dan een raam, deur of poort. Je krijgt een prachtig afgewerkt project om van te blijven genieten – helemaal op maat van jouw wensen, je woning of bedrijf. Platteau Ramen is met veel plezier jouw buitenschrijnwerker in en rond Aalst.

Buitenschrijnwerker Aalst

Op ons kan je vertrouwen

Bij ieder project leggen we de lat hoog: we kiezen alleen de beste materialen, maken alles zelf in ons eigen atelier én komen je ramen, deuren, poorten zélf plaatsen. Bovendien volgen we als buitenschrijnwerkers de laatste trends zeer nauw op de voet en houden we altijd rekening met de steeds veranderende wetgeving. Bij Platteau Ramen krijg je dus echt wel een totaalpakket en een professionele aanpak van de ontwikkeling tot de installatie van jouw project in Aalst!

 

Jouw partner voor ramen, deuren en meer in regio Aalst

Als buitenschrijnwerker zijn we actief in Aalst, maar bijvoorbeeld ook in de ruime regio’s rond WetterenDendermondeSint-Niklaas en Ternat. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog vragen? Of wil je graag de mogelijkheden van jouw unieke project ontdekken? Onze medewerkers staan klaar met advies op maat. Spring eens binnen in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat – of neem contact op met ons en plan een vrijblijvend gesprek in. Dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Van rolluik tot vliegenraam

Bij Platteau Ramen zorgen we voor al jouw buitenschrijnwerk: ramendeurensectionale poorten en inbouwrolluiken, maar ook vliegenramen, zonnewering, automatische rolluiken, voorzetrolluiken en binnendeuren. Daarnaast kijken we graag hoe we jouw ramen uit pvc of aluminium extra isolerend en geluidsdicht kunnen maken.

Vraag je gratis offerte aan

Ben je helemaal overtuigd? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

Dat hoor je goed. Wij streven steeds naar buitenschrijnwerk van topkwaliteit doordat we onze ramen en deuren vervaardigen in ons eigen atelier. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker in Aalst van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.