Contacteer ons
Asse buitenschrijnwerker

Op zoek naar een buitenschrijnwerker in Asse en omstreken?

Dan ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring en een brede waaier aan unieke, uitdagende projecten kun je op ons rekenen als betrouwbare partner voor al jouw buitenschrijnwerk. Naast kwalitatieve ramen en deuren op maat staan we ook in voor het maken en plaatsen van verschillende soorten poorten, screens en luifels. Platteau Ramen is jouw buitenschrijnwerker in Asse en omstreken.

Buitenschrijnwerk op maat van jouw project

Bij Platteau Ramen geniet je van een totaalpakket en een professionele aanpak voor al jouw buitenschrijnwerk. Van ramen en deuren tot sectionale poorten, rolluiken, vliegenramen, zonnewering, ventilatieroosters en andere accessoires. Onze vakmannen volgens de laatste ontwikkelingen, trends en wetgevingen nauw op, zodat jouw project volledig voldoet aan de norm. Ben je aan het bouwen of verbouwen in de regio Asse en ben je nog op zoek naar een buitenschrijnwerker die meebouwt aan jouw droomproject? Platteau Ramen staat je bij van opmeting tot finale afwerking.

Platteau Ramen: jouw expert in buitenschrijnwerk

Als buitenschrijnwerker  zijn we actief in Asse, maar ook als buitenschrijnwerker Aalst, buitenschrijnwerker Wetteren, buitenschrijnwerker Dendermonde, buitenschrijnwerker Sint-Niklaas en buitenschrijnwerker Ternat staat Platteau Ramen voor je klaar. Nog niet helemaal overtuigd? Of zit je nog met vragen? Kom gerust langs in één van onze toonzaalmodellen en ontdek de verschillende mogelijkheden voor jouw persoonlijk project. Wil je meteen een offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig via onze website en je ontvang zo snel mogelijk een gratis prijsofferte en persoonlijk advies op maat.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.