Contacteer ons Contacteer ons

Buitenschrijnwerker Denderleeuw nodig? Reken op Platteau Ramen

Bouw of verbouw je in regio Denderleeuw en wil je rekenen op een professionele buitenschrijnwerker voor de perfecte plaatsing van ramen, deuren en meer om je droomwoning af te werken? Ben je op zoek naar een sectionale poort die past bij de (vernieuwde) stijl van je woning? Wil je de EPB-waarde van je woning verhogen door de ramen te vervangen met hoogrendementsglas? Wil je een voordeur die jouw stijl uitstraalt en perfect past bij de rest van je woning? Dan kun je op Platteau Ramen rekenen. Al meer dan 30 jaar vervaardigen we ramen en deuren op maat in aluminium en pvc. Je vindt in ons aanbod inbouwrolluiken, opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en rolluiken met elektrische bediening. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning helemaal up-to-date is en beantwoordt aan alle vereisten betreffende de Europese norm, zonder aan stijl in te boeten.

Buitenschrijnwerker Denderleeuw

Ramen en deuren op maat

Wil je vooral je energieverbruik verlagen? Zoek je ramen die onderhoudsvriendelijk zijn? Of is inbraakveiligheid het belangrijkste criterium? En hoe belangrijk is de vormgeving van de verschillende producten en accessoires die je nodig hebt? Bij Platteau Ramen houden we zo goed mogelijk rekening met alle wensen en brengen we die samen om zo tot het perfecte eindresultaat te komen. In ons eigen atelier zorgen we voor jouw ramen en deuren op maat.

Een project in regio Denderleeuw?

Zoek je een professionele buitenschrijnwerker in regio Denderleeuw voor de plaatsing van jouw ramendeurenventilatierolluikenzonnewering en sectionale poorten? Bij Platteau Ramen krijg je een totaalpakket en kun je rekenen op een professionele aanpak, van de ontwikkeling tot de installatie. Maar ook in Ternat, Aalst, Lokeren en alles daartussen zijn wij actief.

 

Klaar voor de toekomst

Wij helpen jou als ervaren buitenschrijnwerker graag om de woning van je dromen in regio Denderleeuw te realiseren met producten van hoge kwaliteit en een lange levensduur. In ons atelier vervaardigen we ramen en deuren op maat, in aluminium of pvc, materialen die allebei heel wat voordelen hebben, die we graag met jou vergelijken en bespreken. Ook voor allerlei ander buitenschrijnwerk kun je bij ons terecht.

Vraag je gratis offerte aan

Wil je samen de opties bespreken? Of bekijk je graag eerst even enkele realisaties van dichterbij? Maak een afspraak of spring gewoon eens binnen in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat en we geven graag antwoord op al jouw vragen.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker in Denderleeuw van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.