OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Denderleeuw buitenschrijnwerker

Buitenschrijnwerker regio Denderleeuw nodig? Reken op Platteau Ramen

Bouw of verbouw je in regio Denderleeuw en wil je rekenen op een professionele buitenschrijnwerker voor de perfecte plaatsing van ramen, deuren en meer om je droomwoning af te werken? Ben je op zoek naar een sectionale poort die past bij de (vernieuwde) stijl van je woning? Wil je de EPB-waarde van je woning verhogen door de ramen te vervangen door ramen met hoogrendementsglas? Wil je een voordeur die jouw stijl uitstraalt en perfect past bij de rest van je woning?

Dan kun je op Platteau Ramen rekenen. Al meer dan 30 jaar vervaardigen we ramen en deuren op maat in aluminium en pvc. Je kunt ook op onze deskundigheid rekenen voor de plaatsing van ventilatierooster, zonnewering en rolluiken. Je vindt in ons aanbod inbouwrolluiken, opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en rolluiken met elektrische bediening. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning helemaal up-to-date is en beantwoordt aan alle vereisten betreffende de Europese norm, zonder aan stijl in te boeten.

Buitenschrijnwerk: van voordeur op maat tot ventilatieroosters

Waaraan hecht jij het meeste belang bij de keuze van jouw buitenschrijnwerk? Wil je vooral je energieverbruik verlagen? Zoek je ramen die onderhoudsvriendelijk zijn? Of is inbraakveiligheid het belangrijkste criterium? En hoe belangrijk is de vormgeving van de verschillende producten en accessoires die je nodig hebt? Bij Platteau Ramen houden we zo goed mogelijk rekening met alle wensen en brengen we die samen om zo tot het perfecte eindresultaat te komen. Zoek je een professionele buitenschrijnwerker regio Denderleeuw voor de plaatsing van jouw ramen, deuren, ventilatie, rolluiken, zonnewering en sectionale poorten? Bij Platteau Ramen krijg je een totaalpakket en kun je rekenen op een professionele aanpak, van de ontwikkeling tot de installatie.

Klaar voor de toekomst met Platteau Ramen

Wij helpen jou als ervaren buitenschrijnwerker graag om de woning van je dromen in regio Denderleeuw te realiseren met producten van hoge kwaliteit en een lange levensduur. In ons atelier vervaardigen we ramen en deuren op maat, in aluminium of pvc, materialen die allebei heel wat voordelen hebben, die we graag met jou vergelijken en bespreken. Ook voor allerlei ander buitenschrijnwerk kun je bij ons terecht. Wil je samen de opties bespreken? Of bekijk je graag eerst even enkele realisaties van dichterbij? Maak een afspraak of spring gewoon eens binnen in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat en we geven graag antwoord op al jouw vragen.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.