Contacteer ons Contacteer ons

Zoek je een buitenschrijnwerker in Erpe-Mere?

Dan ben je aan het juiste adres bij Platteau Ramen. Met meer dan 30 jaar ervaring en honderden unieke, uitdagende projecten op ons palmares kun je op ons rekenen als betrouwbare partner voor al jouw buitenschrijnwerk. Ramen zijn onze passie van bij het begin, maar daarnaast bieden we een hele resem van producten om jouw woning te perfectioneren. Denk maar aan deuren in aluminium of pvc, zonnescreens, vliegenramen, luifels, ventilatieroosters – al die afwerkingen die je woning een niveau hoger tillen. Bouw of verbouw je in Erpe-Mere en zoek je een buitenschrijnwerker die topkwaliteit aflevert? Wij werken jouw project graag mee af, met de nodige zorg en liefde.

Buitenschrijnwerker Erpe-Mere

Buitenschrijnwerk op maat

Als ervaren buitenschrijnwerker maken we alles zelf in ons eigen atelier. Maar daar stopt het natuurlijk niet. We kiezen alleen duurzame materialen van topkwaliteit en volgen de trends en de wetgeving op de voet op. Op die manier kunnen we je garanderen dat je duurzame, technisch hoogstaande producten in huis haalt. En uiteraard komen we achteraf ook alles zelf plaatsen bij je thuis.

Een project in regio Erpe-Mere?

Waar je ook bent, bij Platteau Ramen helpen we je met al jouw buitenschrijnwerkramen, deuren en zo veel meer in jouw woning in Erpe-Mere. Ook in NinoveAalstWetterenZottegem en alles daartussen zijn wij actief.

Alles om jouw woning compleet te maken

Bij Platteau Ramen kun je rekenen op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van de ontwikkeling tot de finale afwerking van jouw project in Erpe-Mere. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en voeren deze tot in de puntjes uit.

Komen er binnenkort ook bij jou Platteau ramen?

Ben je nog niet helemaal overtuigd en heb je nog vragen? Of wil je graag de mogelijkheden van jouw unieke project ontdekken? Onze medewerkers staan klaar met advies op maat van jouw wensen en noden. Maak een afspraak of spring gewoon eens binnen in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat en dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

Een nieuw bouwproject? Buitenschrijnwerk van topkwaliteit?  Je bent aan het juiste adres! Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker in Erpe-Mere van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.