Contacteer ons Contacteer ons

Platteau Ramen: jouw buitenschrijnwerker regio Lede

Ramen zijn écht onze passie. Dat merk je meteen als je bij Platteau binnenstapt. Met meer dan 30 jaar ervaring en honderden unieke, uitdagende projecten op ons palmares zijn we een gevestigde waarde in de wereld van het buitenschrijnwerk. Ook verschillende soorten deuren, poorten, screens en luifels mochten we plaatsen om het plaatje helemaal af te maken. Onze belofte is duidelijk: bij Platteau Ramen krijg je een prachtig afgewerkt project om nog jarenlang van te genieten. Helemaal op maat van jouw wensen, je woning of je bedrijf. Platteau Ramen is met veel plezier jouw buitenschrijnwerker in en rond Lede.

Buitenschrijnwerker Lede

Buitenschrijnwerk op maat

Bij ieder project leggen we de lat hoog: we kiezen alleen de beste materialen, maken alles zelf in ons eigen atelier én komen je ramen, deuren, poorten zélf plaatsen. Bovendien volgen we als buitenschrijnwerkers de laatste trends zeer nauw op de voet en houden we altijd rekening met de steeds veranderende wetgeving. Bij Platteau Ramen krijg je dus echt wel een totaalpakket en een professionele aanpak van de ontwikkeling tot de installatie van jouw project in Lede!

Jouw betrouwbare partner in Lede

Als buitenschrijnwerker zijn we actief in Lede, maar bijvoorbeeld ook in de ruime regio’s rond Ninove, Sint-Niklaas, Dendermonde en Wetteren. Wil je de mogelijkheden qua kleuren, afwerking, materialen, … eens van dichterbij bekijken? Heb je nog wel wat vragen waarop je een antwoord wil vooraleer je een offerte aanvraagt? Spring eens binnen in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat – of neem contact op met ons en plan een vrijblijvend gesprek in.

Van aluminium ramen en deuren tot zonneschermen

Zoek je een buitenschrijnwerker die voor ramendeurenrolluikensectionale poorten, vliegenramen, zonneweringventilatieroosters en andere accessoires kan zorgen? Op ons kun je rekenen.

Vraag je gratis offerte aan

Ben je helemaal overtuigd? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

Op zoek naar een buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Maak van jouw project een succesverhaal en reken op een ervaren buitenschrijnwerker in Lede van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.