Contacteer ons Contacteer ons

Platteau Ramen is jouw buitenschrijnwerker in Lokeren

Staan er bouw- of verbouwingswerken voor de boeg? Zoek je nog de juiste partner voor al jouw buitenschrijnwerk? Eén adres: Platteau Ramen. Als ervaren buitenschrijnwerker nemen we jouw project in Lokeren graag onder handen. Wil je nieuwe ramen en deuren, volledig op maat gemaakt van je woning? Bij ons kun je terecht voor aluminium en pvc-ramen en -deuren die voldoen aan de laatste normen op vlak van isolatiewaarde. Of wil je een sectionale poort, volledig in de stijl van je woning? Ook daarvoor kun je rekenen op Platteau Ramen. Kortom, van deuren en ramen tot poorten, luifels, screens, rolluikenventilatierooster en meer, Platteau zorgt ervoor.

Buitenschrijnwerker Lokeren

Hoogwaardige materialen verzekerd

Bij Platteau Ramen leggen we de lat hoog: we kiezen alleen de beste materialen, we vervaardigen alles zelf in ons eigen atelier én onze vakmannen zorgen voor een piekfijne plaatsing van jouw buitenschrijnwerk. Ook de laatste trends en normen worden op de voet gevolgd. Op die manier kunnen we garanderen dat jouw woning voorzien is van duurzame, hoogwaardige producten.

Een project in regio Lokeren en omstreken?

Als buitenschrijnwerker zijn we actief in Lokeren, maar ook in de ruime regio’s rond Sint-NiklaasDendermondeWetterenAalst en meer. Wil je de opties qua kleuren, afwerking, materialen, … graag eens van dichtbij bekijken? Of zit je nog met vragen? Kom langs in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat.

Vertrouw op Platteau Ramen

Uiteraard volgen onze experts de laatste trends en ontwikkeling zorgvuldig op zodat jouw project volledig voldoet aan de normen. Bij Platteau Ramen kun je rekenen op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van de ontwikkeling tot de finale afwerking van jouw project in Lokeren.

Vraag je gratis offerte aan

Ben je helemaal overtuigd? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker in Lokeren van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.