Contacteer ons
Lokeren buitenschrijnwerker

Platteau Ramen is jouw buitenschrijnwerker in Lokeren

Staan er bouw- of verbouwingswerken voor de boeg? Zoek je nog de juiste partner voor al jouw buitenschrijnwerk? Eén adres: Platteau Ramen. Als ervaren buitenschrijnwerker nemen we jouw project in Lokeren graag onder handen.

Wil je nieuwe ramen en deuren, volledig op maat gemaakt van je woning? Bij ons kun je terecht voor aluminium en pvc-ramen en -deuren die voldoen aan de laatste normen op vlak van isolatiewaarde. Of wil je een sectionale poort, volledig in de stijl van je woning? Ook daarvoor kun je rekenen op Platteau Ramen. Kortom, van deuren en ramen tot poorten, luifels, screens, rolluiken, ventilatierooster en meer, Platteau zorgt ervoor.

Kies voor hoogwaardige materialen

Bij Platteau Ramen leggen we de lat hoog: we kiezen alleen de beste materialen, we vervaardigen alles zelf in ons eigen atelier én onze vakmannen zorgen voor een piekfijne plaatsing van jouw buitenschrijnwerk. Ook de laatste trends en normen worden op de voet gevolgd. Op die manier kunnen we garanderen dat jouw woning voorzien is van duurzame, hoogwaardige producten.

Ramen en deuren in aluminium of pvc, sectionale poorten, ventilatieroosters, zonnescreens, vliegenramen en andere accessoires die het verschil maken kunnen we plaatsen in jouw woning of bedrijf in Lokeren.

Vertrouw op Platteau Ramen

Als buitenschrijnwerker zijn we actief in Lokeren, maar ook in de ruime regio’s rond Sint-Niklaas, Dendermonde, Wetteren, Aalst en meer. Wil je de opties qua kleuren, afwerking, materialen, … graag eens van dichtbij bekijken? Of zit je nog met vragen? Kom langs in een van onze showrooms in Dendermonde of Ternat. Of neem contact op met ons en plan een vrijblijvend gesprek in.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.