Contacteer ons
Ternat buitenschrijnwerker

Platteau Ramen: jouw buitenschrijnwerker regio Ternat

Je merkt het meteen als je bij Platteau binnenstapt: ramen zijn écht onze passie. Maar naast kwalitatieve ramen op maat, uit aluminium of pvc, maken we ook verschillende soorten deuren, poorten, screens en luifels. Met honderden unieke, uitdagende projecten op ons palmares zijn we een gevestigde waarde in de wereld van het buitenschrijnwerk. Bij Platteau Ramen krijg je zo veel meer dan een raam, deur of poort. Je krijgt een prachtig afgewerkt project om van te genieten – nu, en in de toekomst, helemaal op maat van jouw wensen, budget en smaak. Kunnen we jouw project binnenkort ook aan ons palmares toevoegen? Platteau Ramen wordt immers met veel plezier jouw buitenschrijnwerker in en rond Ternat.

Eigentijds buitenschrijnwerk voor je hele woning

Meer lichtinval, optimale bescherming tegen inbraak, lager energieverbruik, hoger akoestisch comfort, design dat past bij de architectuurstijl van je woning … Het zijn maar enkele mogelijke criteria waaraan je meer of minder belang hecht bij de keuze van die producten die je nodig hebt om je woning helemaal af te werken.

Bij Platteau Ramen streven we ernaar per project die producten af te leveren die aansluiten bij de verwachtingen, het budget en de smaak van onze klant. Ben je op zoek naar ramen en deuren voor jouw woning in Ternat? Als buitenschrijnwerker met meer dan 30 jaar ervaring leggen we de lat hoog. We kiezen voor de beste materialen en technieken om een stapje voor te zijn op de Europese normen, vervaardigen ze zelf in ons eigen atelier en plaatsen ze ook zelf in jouw woning. Op die manier kunnen we je garanderen dat je duurzame, technisch hoogstaande producten in huis haalt: buitenschrijnwerk dat het verschil maakt, nu en in de toekomst.

Interesse? Vraag je gratis offerte aan bij Platteau Ramen

Bij Platteau Ramen zorgen we voor al jouw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, sectionale poorten en rolluiken, maar ook vliegenramen, zonnewering en ventilatieroosters. Wij maken jouw woning helemaal klaar voor de toekomst, met respect voor je budget. Als buitenschrijnwerker zijn we actief in Ternat, maar bijvoorbeeld ook in de ruime regio’s rond Wetteren, Dendermonde, Sint-Niklaas en Ninove. Wil je ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Onze realisaties en de mogelijkheden van dichterbij ontdekken? Spring eens binnen in onze toonzaal in Ternat (of Dendermonde) of vraag meteen jouw vrijblijvende offerte aan.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.