Contacteer ons Contacteer ons

Platteau Ramen: jouw buitenschrijnwerker regio Ternat

Je merkt het meteen als je bij Platteau binnenstapt: ramen zijn écht onze grote liefde. Maar naast kwalitatieve ramen op maat, uit aluminium of pvc, maken we ook verschillende soorten deuren, poorten, screens en luifels. Met honderden unieke, uitdagende projecten op ons palmares zijn we een gevestigde waarde in de wereld van het buitenschrijnwerk. Bij Platteau Ramen krijg je zo veel meer dan een raam, deur of poort. Je krijgt een prachtig afgewerkt project om van te genieten – nu, en in de toekomst, helemaal op maat van jouw wensen, budget en smaak. Kunnen we jouw project binnenkort ook aan ons palmares toevoegen? Platteau Ramen wordt immers met veel plezier jouw buitenschrijnwerker in en rond Ternat.

Buitenschrijnwerker Ternat

Buitenschrijnwerk voor je woning

Meer lichtinval, optimale bescherming tegen inbraak, lager energieverbruik, hoger akoestisch comfort, design dat past bij de architectuurstijl van je woning … Het zijn maar enkele mogelijke criteria waaraan je meer of minder belang hecht bij de keuze van die producten die je nodig hebt om je woning helemaal af te werken.

Een project in regio Ternat?

Hulp nodig met een bouwproject of je nieuwbouw? Als buitenschrijnwerker is Platteau Ramen actief in verschillende regio’s, van Ternat tot AalstWetterenZottegem en alles daartussen. Waar je ook bent, wij helpen je graag met het bouwen van je droomhuis.

Buitenschrijnwerk op maat

Bij Platteau Ramen streven we ernaar steeds die producten af te leveren die aansluiten bij de verwachtingen, het budget en de smaak van onze klant. Ben je op zoek naar ramen en deuren voor jouw woning in Ternat? Als buitenschrijnwerker met meer dan 30 jaar ervaring leggen we de lat hoog. We kiezen voor de beste technieken om een stapje voor te zijn op de Europese normen, vervaardigen zelf in ons eigen atelier en plaatsen ook zelf in jouw woning. Op die manier kunnen we je garanderen dat je duurzame, technisch hoogstaande producten in huis haalt.

Vraag je gratis offerte aan

Bij Platteau Ramen zorgen we voor al jouw buitenschrijnwerk op maat: ramendeurensectionale poorten en rolluiken, maar ook vliegenramen, zonnewering en ventilatieroosters. Wij maken jouw woning helemaal klaar voor de toekomst, met respect voor je budget. Wil je ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Onze realisaties en de mogelijkheden van dichterbij ontdekken? Spring eens binnen in onze toonzaal in Ternat (of Dendermonde) of vraag meteen jouw vrijblijvende offerte aan.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker in Ternat van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.