Contacteer ons Contacteer ons

Bouw of verbouw je in Wetteren en zoek je een buitenschrijnwerker?

Dan kun je bij ons terecht. Platteau Ramen heeft meer dan 30 jaar ervaring in vervaardiging en plaatsing van unieke, aluminium of pvc-ramen en -deuren. Ook zorgen we maar al te graag voor die andere elementen die het comfort in en rond je woning opkrikken: ventilatieroosters voor systeem A, B, C of D, zonnewering in verschillende materialen, kleuren en designs en rolluiken die ook zorgen voor thermisch en akoestisch comfort. Maar daar stopt het niet. Bouw of verbouw je in regio Wetteren en wil je rekenen op een professionele buitenschrijnwerker voor de perfecte plaatsing en afwerking van je droomwoning? Ontdek enkele van onze realisaties en vraag vandaag nog je gratis prijsofferte aan.

Buitenschrijnwerker Wetteren

Buitenschrijnwerk dat het verschil maakt

Laag energieverbruik, optimale bescherming tegen inbraak, akoestisch comfort, design dat past bij de architectuurstijl van je woning … Het zijn maar enkele mogelijke criteria waaraan je meer of minder belang hecht bij de keuze van die producten die je nodig hebt om je woning helemaal af te werken. Bij Platteau Ramen willen we zo veel mogelijk rekening houden met alle mogelijke wensen. We streven ernaar per project die producten af te leveren die aansluiten bij de verwachtingen, het budget en de smaak van onze klant.

 

Platteau Ramen in regio Wetteren

Vanuit onze uitvalsbasis in Dendermonde zijn we als buitenschrijnwerker actief in verschillende regio’s, van Wetteren tot AalstNinoveDenderleeuw en alles daartussen. Wil je graag de mogelijkheden van jouw unieke project ontdekken? Twijfel je tussen aluminium ramen en deuren, of misschien toch pvc? En welke ventilatieroosters heb je nu eigenlijk nodig? Voor een antwoord op al jouw vragen staan onze medewerkers steeds klaar, in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat, of telefonisch en via e-mail. Laat ons iets weten en dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Jouw betrouwbare partner

Zo zorgen we voor al jouw buitenschrijnwerk: ramen en deuren in aluminium of pvc, maar ook sectionale poortenventilatieroosterszonnescreens, vliegenramen en andere accessoires die het verschil maken kunnen we plaatsen in jouw woning in Wetteren. Alle ramen en deuren maken we zelf in ons eigen atelier, waarbij we voor materialen van topkwaliteit kiezen en de wetgeving nauw op de voet volgen.

Vraag je gratis offerte aan

Wil je aan jouw droomproject starten? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker in Wetteren van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.