Contacteer ons
Wetteren buitenschrijnwerker

Bouw of verbouw je in Wetteren en zoek je een buitenschrijnwerker?

Dan kun je bij ons terecht. Platteau Ramen heeft meer dan 30 jaar ervaring in vervaardiging en plaatsing van unieke, aluminium of pvc-ramen en -deuren. Ook zorgen we maar al te graag voor die andere elementen die het comfort in en rond je woning opkrikken: ventilatieroosters voor systeem A, B, C of D, zonnewering in verschillende materialen, kleuren en designs en rolluiken die ook zorgen voor thermisch en akoestisch comfort. Maar daar stopt het niet. Bouw of verbouw je in regio Wetteren en wil je rekenen op een professionele buitenschrijnwerker voor de perfecte plaatsing en afwerking van je droomwoning? Ontdek enkele van onze realisaties en vraag vandaag nog je gratis prijsofferte aan.

Buitenschrijnwerk dat het verschil maakt

Laag energieverbruik, optimale bescherming tegen inbraak, akoestisch comfort, design dat past bij de architectuurstijl van je woning … Het zijn maar enkele mogelijke criteria waaraan je meer of minder belang hecht bij de keuze van die producten die je nodig hebt om je woning helemaal af te werken. Bij Platteau Ramen willen we zo veel mogelijk rekening houden met alle mogelijke wensen. We streven ernaar per project die producten af te leveren die aansluiten bij de verwachtingen, het budget en de smaak van onze klant. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor al jouw buitenschrijnwerk: ramen en deuren in aluminium of pvc, maar ook sectionale poorten, ventilatieroosters, zonnescreens, vliegenramen en andere accessoires die het verschil maken kunnen we plaatsen in jouw woning in Wetteren. Als buitenschrijnwerker leggen we de lat hoog. Alle ramen en deuren maken we zelf in ons eigen atelier. We kiezen ook alleen materialen van topkwaliteit en volgen trends en de wetgeving op de voet op. Op die manier kunnen we je garanderen dat je duurzame, technisch hoogstaande producten in huis haalt: buitenschrijnwerk dat het verschil maakt, nu en in de toekomst.

Platteau Ramen: jouw partner voor buitenschrijnwerk regio Wetteren

Vanuit onze uitvalsbasis in Dendermonde zijn we als buitenschrijnwerker actief in verschillende regio’s, van Wetteren tot Aalst, Ninove, Denderleeuw en alles daartussen. Wil je graag de mogelijkheden van jouw unieke project ontdekken? Twijfel je tussen aluminium ramen en deuren, of misschien toch pvc? En welke ventilatieroosters heb je nu eigenlijk nodig? Voor een antwoord op al jouw vragen staan onze medewerkers steeds klaar, in een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat, of telefonisch en via e-mail. Laat ons iets weten en dan kijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.