Contacteer ons Contacteer ons

Deuren op maat van jouw stijl, budget en wensen

Wens je een nieuwe deur in je droomhuis? Platteau Ramen helpt je graag bij het kiezen van deuren die bij jou en je woning passen. Zowel voor buitendeuren, schuifdeuren of andere specifieke deuren kan je bij ons terecht! Wij maken zowel pvc- als aluminium deuren, en dat op maat van jouw wensen! Klinkt dat goed? Onze deur staat alvast voor je open!

Deuren op maat

Deuren op maat

Dat hoor je goed. Wij luisteren graag naar jouw wensen en installeren de deur van jouw dromen helemaal op maat. Of het nu gaat om aluminium deuren of pvc deuren, Platteau Ramen kent de kneepjes van het vak. Wij kiezen dan ook alleen maar voor de beste materialen en vervaardigen alles in ons eigen atelier. Gevonden wat je zocht? Onze vakmannen zorgen voor de plaatsing van jouw buitenschrijnwerk.

Deuren, ramen, poorten en meer

Platteau Ramen is de specialist in buitenschrijnwerk. Onze experts staan zowel in voor deuren op maat, als voor ramen, sectionale poorten, ventilatie, zonnewering en zo veel meer. Wij garanderen je vakmanschap en kwaliteit voor al je deuren. Zowel voor het materiaal als voor de plaatsing.

Op Platteau Ramen kan je rekenen

Onze sterkte? Wij volgens de laatste trends en ontwikkelingen steeds zorgvuldig op zodat jouw project volledig voldoet aan de normen. Bij Platteau Ramen kan je dus rekenen op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van je project tot de finale afwerking van je deuren.

Vraag je gratis offerte aan

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website en geniet binnenkort van je nieuwe deur. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Platteau Ramen vervaardigt al het schrijnwerk in eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je nieuwe deuren? Laat deze plaatsen door Platteau Ramen! Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.