Contacteer ons Contacteer ons
Deuren en ramen op maat

Mooie lichtinval, esthetiek, privacy en isolatie: bij Platteau Ramen zit het ons in de genen.

Bij ons kom je voor ramen en deuren en zoveel meer.
Pittig detail: wij maken die zelf in ons atelier.

Ramen

Klikramen, schuiframen, vaste ramen en alles daartussenin. Met onze ramen in pvc of aluminium geniet je van optimale lichtinval, de perfecte sfeer en maximale isolatie voor warmte, kou en geluid.

Deuren

Buitendeuren, schuifdeuren of specifieke voordeuren? In ons atelier maken we ze met veel plezier op maat van jouw unieke project. Onze deur staat altijd open!

Tuinkamers

Een tuinkamer, poolhouse of ander extraatje voor je tuin? Ontdek de BOX244 van Platteau Outdoor.

Ventilatie

Frisse, verse lucht: een van de medicijnen van Moeder Natuur. Zelfs met een basisventilatiesysteem kun je de luchtkwaliteit in je huis een stuk beter maken. Wij voorzien graag een ventilatiesysteem op maat van jouw woning en levensstijl: of je nu zoekt naar invisivent, screenvent of kleproosters.

Rolluiken

Beheers de lichtinval in je woning of zorg voor privacy in enkele seconden: rolluiken zijn niet langer een luxeproduct. Ze zorgen voor beter temperatuurbeheer, lawaaivermindering én extra veiligheid tegen inbraken. Bij ons kun je terecht voor alle inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken.

Sectionale poorten

Een garagepoort kan de stijl van je huis maken of kraken. Met een nieuwe sectionale poort maak je van je woning een stijlvol geheel en kun je zeker zijn van een optimale veiligheid en isolatie. In ons atelier hebben we een ruim assortiment afwerkingspanelen, structuren en vensters. Zo maken we de poort uit je dromen.

Zonnewering

Voor buiten én voor binnen. Of je nu graag wat verkoeling wil op je terras, de zon wil buiten houden of verkleuring van je interieur wil tegengaan: met de juiste zonnewering verhoog je je comfort en verlaag je je energiefactuur. Bij Platteau Ramen zorgen we voor zonnewering, screens, luifels en uitvalschermen op maat.

Platteau Ramen heeft een eigen atelier, da’s niet niks! Hoe gaan we te werk?

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.