Contacteer ons Contacteer ons

Pvc deuren van Platteau Ramen, dat is topkwaliteit in huis!

Ben je aan het verbouwen? Zijn je deuren aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar deuren van topkwaliteit? Wie voor Platteau Ramen kiest, kiest voor pvc deuren van goede kwaliteit. Bij Platteau Ramen helpen we je graag bij het kiezen van de juiste deur voor jouw woning en wensen. Zo werken wij met pvc- en aluminium deuren, op maat gemaakt in ons eigen atelier.

Pvc deuren op maat

De voordelen van pvc deuren

Weet je niet goed of je voor pvc of aluminium deuren moet kiezen? Bij Platteau Ramen kijken we samen welke optie bij jou past. Beiden zijn het duurzame, kwaliteitsvolle materialen die heel wat voordelen bieden. Pvc deuren hebben bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en zijn budgetvriendelijk. Je kan dan ook uit heel wat mogelijkheden kiezen, zodat de deur van je dromen past bij jouw woning.

Deuren, ramen en meer

Op zoek naar buitenschrijnwerk op maat? Als ervaren buitenschrijnwerker staan wij zowel in voor pvc deuren op maat, als voor aluminium deuren, ramen, ventilatie, zonnewering en zo veel meer. Wij garanderen je vakmanschap en kwaliteit, zowel voor het materiaal als voor de plaatsing van je deuren.

Oplossingen op maat

Reken op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van de ontwikkeling tot de finale afwerking van jouw ramen dankzij het vakmanschap van Platteau Ramen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en zoeken de beste oplossing op maat van jouw project. Daarnaast volgen onze experts de laatste trends en ontwikkeling steeds zorgvuldig op, zodat jij zorgeloos kan genieten van je droomproject.

Vraag je gratis offerte aan

Heb je interesse in pvc deuren? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Al ons buitenschrijnwerk vervaardigen we in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

We maken onze ramen en deuren van pvc zelf, in ons eigen atelier.

PVC GEALAN S 9000

  • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
  • Verborgen afwatering
  • Anti-inbraakbeslag
  • Verborgen scharnieren standaard
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Veel kleurmogelijkheden
  • Voor elke bouwstijl geschikt

Wat zijn de voordelen van pvc deuren?

De afgeronde vorm van de profielen verfraait jouw woning. Alle profielen zijn ontwikkeld met oog voor samenhang en detail. Op die manier passen ze naadloos in een klassieke of hedendaagse architectuurstijl. Je kunt kiezen tussen de moderne vlakke vleugel of eerder opteren voor de klassieke retro vleugel.

Je twijfelt tussen de verschillende stijlen? Kom gerust een kijkje nemen in één van onze showrooms en laat je helpen door één van onze adviseurs.

Dankzij voortdurende technologische innovaties behalen pvc-ramen en deuren tegenwoordig uitstekende isolatiewaarden. Door het 3-dichting-systeem behalen wij met de S 9000-serie de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid.

Pvc-deuren zijn de meest voordelige ramen binnen ons assortiment. Ze combineren een mooie look met een goede isolatie én een budgetvriendelijke prijs.

Net zoals de aluminium deuren zijn onze pvc-deuren standaard voorzien van verborgen scharnieren en anti-inbraakbeslag.

Pvc-deuren zijn ontworpen om lang – héél lang – mee te gaan en dragen bij aan optimale energieprestaties. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en 100 % recycleerbaar op het einde van hun gebruikscyclus!

Buitenschrijnwerk op maat?

Je nieuwe pvc deuren op maat laten plaatsen door Platteau Ramen? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.