Contacteer ons Contacteer ons

Pvc ramen op maat nodig? Platteau Ramen staat voor je klaar.

Een raam is niet zomaar een raam. Het zijn de ogen van je huis. Ze zorgen voor licht, warmte, een mooi uitzicht en nog zoveel meer. Tenminste als je ramen van goede kwaliteit kiest. Ben je aan het verbouwen of staat er een bouwproject op de planning? Platteau Ramen helpt je met het kiezen van de juiste ramen, geschikt voor jouw woning. Wij werken namelijk met pvc ramen, op maat gemaakt in ons eigen atelier. Deze bieden een uitstekende isolatie en zijn bestendig tegen inbraak. Ideaal voor jouw droomhuis.

Pvc ramen

De voordelen van pvc ramen

Twijfel je nog of je voor pvc of aluminium ramen moet kiezen? Bij Platteau Ramen kijken we samen welke optie bij jou past. Beiden zijn het duurzame, kwaliteitsvolle materialen die heel wat voordelen bieden. Zo zorgen pvc ramen voor een optimale warmte- en geluidsisolatie en zijn ze inbraakveilig. Maar het oog wilt natuurlijk ook wat. Gelukkig heb je veel keuzemogelijkheden voor de pvc profielen, zodat ze bij elke architectuurstijl passen.

Ramen, deuren en meer

Als ervaren buitenschrijnwerker staan wij zowel in voor pvc ramen op maat, als voor aluminium ramen, deuren, ventilatie, zonnewering en zo veel meer.

Onze sterkte? Wij garanderen je vakmanschap en kwaliteit. Zowel voor het materiaal als voor de plaatsing van je buitenschrijnwerk.

Oplossingen op maat

Bij Platteau Ramen kun je rekenen op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van de ontwikkeling tot de finale afwerking van jouw ramen. Wij luisteren naar jouw wensen en zoeken de beste oplossing op maat. Daarnaast volgen onze experts de laatste trends en ontwikkeling steeds zorgvuldig op zodat jouw project volledig voldoet aan de normen.

Vraag je gratis offerte aan

Wil je pvc ramen kopen? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Al ons buitenschrijnwerk vervaardigen we in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je van jouw project een succes maken dankzij pvc ramen van kwaliteit? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.