Contacteer ons Contacteer ons

Op zoek naar ramen en deuren in Sint-Niklaas?

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor je nieuwbouw- of renovatieproject in Sint-Niklaas? Wil je daarvoor een beroep doen op ervaren vakmensen? Bij Platteau Ramen kun je rekenen op vakmanschap en topkwaliteit. We maken voor je ramen en deuren steeds gebruik van duurzame materialen. Door ons ruim aanbod aan stijlen en extra’s vind je zeker de ramen en deuren die perfect passen bij jouw woning. Het zijn bovendien onze eigen specialisten die jouw keuze in de realiteit omzetten in ons atelier en daar zijn we trots op!

Sint-Niklaas ramen en deuren

Ramen en deuren van topkwaliteit

Het zijn onze eigen vakmensen die zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking, helemaal volgens de regels van de kunst en in overeenstemming met de recentste Europese normen. Of het gaat over ramen en deuren of een van onze vele andere oplossingen maakt voor ons bij Platteau Ramen niets uit: we zorgen altijd voor een resultaat om U tegen te zeggen.

Ben je misschien op zoek naar bepaalde extra’s? Superisolerend glas om de isolatiewaarde van je woning te verbeteren? Of wil je de inbraakveiligheid verhogen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Jouw partner in Sint-Niklaas

Met meer dan 30 jaar ervaring is Platteau Ramen dé specialist in buitenschrijnwerk. Elke dag opnieuw zetten we al onze vakkennis in om te streven naar de best mogelijke oplossing voor elk project. Ook voor jouw project doen we dat graag!

Ben je op zoek naar ramen en deuren voor een project in Sint-Niklaas en omgeving? Heb je misschien nog enkele vragen? Of wil je onze ramen en deuren wel eens nader bekijken? Bezoek dan zeker een van onze toonzalen in Dendermonde of Ternat.

Meer dan ramen en deuren

Platteau Ramen is al meer dan 30 jaar een vaste waarde voor buitenschrijnwerk. Al van bij het begin, kiezen we steevast voor onze eigen duurzame, betrouwbare en kwalitatieve oplossingen. Je kan bij ons terecht voor ramen op maat, deuren op maatsectionale poorten, rolluiken en Zonnewering voor binnen en buiten.

Vraag je gratis offerte aan

Ben je helemaal overtuigd? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Net zoals kwaliteit en een professionele plaatsingsdienst onze beloftes zijn, vervaardigen we ook onze ramen en deuren in ons eigen atelier.  Zo kunnen we kwaliteit en vakmanschap garanderen.

Je droomproject starten?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op Platteau Ramen voor jouw ramen en deuren in Sint-Niklaas. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.