Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren op maat van jouw project in Aalst

Op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker voor je nieuwbouw? Of wil je graag je oude ramen of deuren laten vervangen? Bij Platteau Ramen kan je rekenen op vakmanschap van begin tot einde. We maken alle schrijnwerk zelf in ons eigen atelier en dat volledig op maat. We bieden een ruime keuze aan duurzame materialen, stijlen en extra’s. Zo vind je altijd de ramen en deuren die perfect bij jouw woning passen. Onze eigen vakmensen plaatsen je buitenschrijnwerk helemaal volgens de regels van de kunst en volgen daarbij de recentste Europese normen. Het resultaat? Een prachtige raampartij, een superisolerende voordeur, rolluik of een sectionale poort om U tegen te zeggen. Platteau Ramen is jouw expert voor ramen en deuren in Aalst!

Aalst ramen en deuren

Ramen, deuren en meer

Platteau Ramen is al jaren een gevestigde waarde als buitenschrijnwerker. Omdat we graag alles zelf doen, kan je bij ons terecht voor een brede waaier aan oplossingen op maat. In ons eigen atelier werken we vooral met pvc en aluminium. Je kan bij ons terecht voor ramen op maat, deuren op maat, sectionale poorten en rolluiken.

De expert in regio Aalst

Met onze meer dan 30 jaar ervaring ben je bij ons echt wel aan het juiste adres. We staan garant voor alle buitenschrijnwerk zoals je nieuwe ramen en deuren. In Aalst of Wetteren of Zottegem? Ook in alles daartussen staan wij voor je klaar. Waar je ook bent, wij helpen je graag met het bouwen van je droomhuis.

Bij Platteau Ramen kan je altijd terecht

Wil je de isolatiewaarde van je ramen verbeteren? Wil je misschien je ramen geluidsdicht laten maken? Ook daarvoor kan je uiteraard bij ons terecht. Van superisolerend glas en akoestische beglazing tot extra veiligheidslagen voor poorten, ramen en deuren, het kan allemaal.

Vraag je gratis offerte aan

Ben je helemaal overtuigd? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Bij Platteau Ramen streven we er steeds naar om werk af te leveren van topkwaliteit. Daarom vervaardigen wij onze ramen en deuren in ons eigen atelier, luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Jouw droomproject starten?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op Platteau Ramen voor je ramen en deuren in regio Aalst. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.