OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Aalst ramen en deuren

Ramen en deuren laten op maat van jouw project in Aalst

Op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker voor je nieuwbouw? Of had je graag je oude ramen of deuren vervangen? Bij Platteau Ramen kun je rekenen op vakmanschap van begin tot einde. En dat volledig op maat: alle schrijnwerk maken we namelijk zelf in ons eigen atelier. Daarom bieden we een ruime keuze aan duurzame materialen, stijlen en extra’s. Zo vind je altijd een item dat helemaal past binnen het concept van jouw woning.

Onze eigen vakmannen zorgen bovendien voor een piekfijne plaatsing, volledig volgens de regels van de kunst – en volgens de laatste Europese normen. Het resultaat? Een prachtige raampartij, een superisolerende voordeur, rolluik of een sectionale poort om u tegen te zeggen. Platteau Ramen is jouw expert in Aalst! Ramen en deuren Platteau.

Ramen, deuren, poorten en screens: Platteau staat voor je klaar

Platteau Ramen is al jaren een gevestigde waarde als buitenschrijnwerker. Omdat we alles graag zelf doen, kun je bij ons terecht voor een brede waaier aan oplossingen op maat. In ons eigen atelier werken we vooral met pvc en aluminium.

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

De isolatiewaarde van je ramen opkrikken? Of wil je je ramen geluidsdicht maken? Bij ons kun je uiteraard ook terecht voor zulke extra’s: van superisolerend glas en akoestische beglazing tot extra veiligheidslagen voor poorten, ramen en deuren.

Platteau Ramen: jouw partner voor alle buitenschrijnwerk

Met al meer dan 30 jaar ervaring ben je bij ons echt wel aan het juiste adres. We staan garant voor alle  buitenschrijnwerk zoals je nieuwe deuren & ramen. Aalst of een andere regio? Nog niet helemaal zeker wat je zoekt en wil je graag de mogelijkheden ontdekken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of neem gewoon contact op met ons voor een gratis offerte met advies op maat van je persoonlijke project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.