Contacteer ons
Aalst ramen en deuren

Ramen en deuren op maat van jouw project in Aalst

Op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker voor je nieuwbouw? Of wil je graag je oude ramen of deuren laten vervangen? Bij Platteau Ramen kan je rekenen op vakmanschap van begin tot einde. We maken alle schrijnwerk zelf in ons eigen atelier en dat volledig op maat. We bieden een ruime keuze aan duurzame materialen, stijlen en extra’s. Zo vind je altijd de ramen en deuren die perfect bij jouw woning passen.
Onze eigen vakmensen plaatsen je buitenschrijnwerk helemaal volgens de regels van de kunst en volgen daarbij de recentste Europese normen. Het resultaat? Een prachtige raampartij, een superisolerende voordeur, rolluik of een sectionale poort om u tegen te zeggen. Platteau Ramen is jouw expert voor ramen en deuren in Aalst!

Ramen en deuren maar ook poorten,screens,… Bij Platteau kan je altijd terecht

Platteau Ramen is al jaren een gevestigde waarde als buitenschrijnwerker. Omdat we graag alles zelf doen, kan je bij ons terecht voor een brede waaier aan oplossingen op maat. In ons eigen atelier werken we vooral met pvc en aluminium.
Je kan bij ons terecht voor onder andere:

Wil je de isolatiewaarde van je ramen verbeteren? Wil je misschien je ramen geluidsdicht laten maken? Ook daarvoor kan je uiteraard bij ons terecht. Van superisolerend glas en akoestische beglazing tot extra veiligheidslagen voor poorten, ramen en deuren, het kan allemaal.

Platteau Ramen: dé expert voor al je buitenschrijnwerk

Met onze meer dan 30 jaar ervaring ben je bij ons echt wel aan het juiste adres. We staan garant voor alle buitenschrijnwerk zoals je nieuwe ramen en deuren. In Aalst of een andere regio? Nog niet helemaal zeker wat je zoekt en wil je graag de mogelijkheden ontdekken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of neem gewoon contact met ons op voor een gratis offerte met advies op maat van jouw project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.