OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Asse ramen en deuren

Ramen en deuren laten plaatsen in Asse?

Dan kun je rekenen op Platteau Ramen! Of je nu een nieuwbouwproject hebt of met verbouwingen bezig bent in regio Asse, wij kunnen zorgen voor aluminium of pvc-ramen en deuren. Die vervaardigen we in ons eigen atelier, en daar zijn we trots op.

Aluminium of pvc ramen en deuren?

Waarom kiezen voor aluminium deuren en ramen?

We werken graag met aluminium omdat het materiaal extreem hard, sterk, milieuvriendelijk en onderhoudsvriendelijk is. Kieren of scheuren zijn dan ook uitgesloten en ze zijn bovendien minder vatbaar voor krassen dan andere materialen. Dankzij meerkamerprofielen en thermische onderbreking kunnen we goede isolatie garanderen. Bovendien zijn aluminium ramen en deuren zijn extra inbraakveilig dankzij de stevigheid van het materiaal zelf.

Waarom zou je kiezen voor een pvc-raam of pvc-deuren?

Dankzij moderne technieken en productiemethodes zijn ramen en deuren in pvc niet meer wat ze ooit waren. Elegante, fijne profielen, isolatietechnologie waarmee je de EPB-vereisten overtreft, lokale, kwalitatieve productie, akoestische isolatie en een heleboel afwerkingsmogelijkheden zorgen ervoor dat ook pvc-ramen en -deuren passen bij hedendaagse woningen, welke bouwstijl je ook gekozen hebt.

Voor beide materialen geldt dat de vormgeving en kleuren bijna onuitputtelijk zijn. Twijfel je nog over de juiste keuze? We helpen je graag om de best mogelijke keuze voor jouw project te maken, in Asse of elders.

Je vindt bij ons ook sectionale poorten, zonneschermen op maat en ander buitenschrijnwerk

Ramen en deuren vormen dan wel het gezicht van je woning, maar accessoires zorgen dat het hele plaatje klopt. Ook daarvoor kun je op ons team rekenen. Wij bieden:

  • sectionale poorten met hoogwaardige afwerking om je woning maximaal tegen vocht en kou te beschermen
  • ventilatieroosters voor systeem A, B, C en D
  • zonnewering: van zonnescreens tot zonneschermen op maat
  • ander maatwerk: vliegenraam op maat, uitvalschermen, zonneluifel, opbouwrolluiken, inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en elektrische rolluiken

Bij Platteau Ramen kun je rekenen op topkwaliteit, piekfijne plaatsing en eigen vervaardiging. Zo garanderen we duurzame resultaten om u tegen te zeggen.

Jouw (ver)bouwpartner in regio Asse

Wil je graag een offerte ontvangen? Of heb je nog enkele vragen voor jouw project? Aarzel niet om ons te contacteren. Als expert in buitenschrijnwerk met uitvalsbasis in Dendermonde zorgen wij graag voor jouw ramen en deuren en alles wat erbij komt kijken, ook in regio Asse.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.