Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren laten plaatsen in Asse?

Reken dan op Platteau Ramen! Zowel voor het renoveren van je ramen als voor het helpen bij jouw nieuwbouwproject laten wij graag ons vakmanschap zien. Je kwaliteitsvolle aluminium of pvc ramen en deuren uit eigen atelier in regio Asse zijn zo geplaatst!

Asse ramen en deuren

De voordelen van aluminium

Aluminium is een extreem hard en sterk materiaal dat minder krasgevoelig is dan andere materialen. Kieren of scheuren? Die zijn uitgesloten met de aluminium ramen! Daarom werken we bij Platteau Ramen graag met dit stevig materiaal. Bovendien is het ook nog eens extra inbraakveilig en milieu- en onderhoudsvriendelijk. Onze garantie? Goede isolatie dankzij de meerkamerprofielen en thermische onderbreking.

Buitenschrijnwerk in regio Asse

Of je nu kiest voor aluminium of pvc, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Je vindt dus zeker iets naar jouw smaak, voor welke vormgeving of kleur je ook kiest. Je kan bij ons ook terecht voor sectionale poorten, ventilatieroosters, zonnewering, rolluiken en heel wat ander maatwerk. Conclusie? Platteau Ramen staat voor topkwaliteit, perfecte plaatsing en eigen productie.

De voordelen van pvc

Vandaag de dag sluiten pvc ramen en deuren naadloos aan bij elke bouwstijl. Dankzij moderne technieken en productiemethodes zijn er elegante, fijne profielen beschikbaar waarvoor tal van afwerkingsmogelijkheden bestaan. Door de hedendaagse isolatietechnologie overtref je de EPB-vereisten en pvc ramen isoleren ook akoestisch. Platteau ramen en deuren worden lokaal geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Vraag je gratis offerte aan

Wil je graag een offerte? Heb je nog enkele vragen voor jouw project? Aarzel niet om ons te contacteren. Als expert in buitenschrijnwerk zorgen wij graag voor jouw ramen en deuren, ook in regio Asse. Of kom eens langs in een van onze toonzalen om wat inspiratie op te doen.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Je droomproject starten?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker voor je ramen en deuren in Asse van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.