Contacteer ons
Lokeren ramen en deuren op maat

Platteau Ramen, jouw partner voor buitenschrijnwerk in Lokeren

Heb je bouw- of verbouwingswerken gepland? Ben je nog op zoek naar een partner voor al jouw buitenschrijnwerk? Al aan Platteau Ramen gedacht? Al meer dan 30 jaar kan je bij ons terecht voor de productie en plaatsing van Ramen en deuren. Jouw project in Lokeren is bij ons dus in goede handen.

We maken je nieuwe ramen en deuren volledig op maat. In een stijl die perfect past bij je huis. We zorgen er ook voor dat je aluminium of pvc ramen en deuren voldoen aan de recentste normen op vlak van isolatiewaarde.
Je kan bij ons ook terecht voor:

Ramen en deuren van topkwaliteit

Bij Platteau Ramen kiezen we voor kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken alleen de beste materialen, het zijn onze eigen ervaren vakmensen die jouw buitenschrijnwerk maken en instaan voor een perfecte plaatsing.

Tegelijk volgen we ook de laatste trends en normen op de voet. Zo zorgen we ervoor dat jij steeds het beste van het beste krijgt. Omdat we willen dat ook jouw huis er perfect uit ziet en voorzien is van duurzame, hoogwaardige ramen en deuren. Zo maakt Platteau Ramen ook voor jou het verschil!

Platteau Ramen: dé referentie voor Ramen en deuren

Ben je op zoek naar ramen en deuren op maat in Lokeren? Vertrouw dan op Platteau Ramen! Met onze ruime ervaring, onze vakkennis en ons ruime aanbod aan mogelijkheden zijn wij al jaren dé referentie in jouw streek. Kom je graag de verschillende mogelijkheden qua kleuren, afwerking, materialen, … eens van dichtbij bekijken? Of zit je nog met vragen? Kom langs in een van onze showrooms in Dendermonde of Ternat. Of contacteer ons en plan een vrijblijvend gesprek in.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.