Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren op maat in Lokeren

Heb je bouw- of verbouwingswerken gepland? Ben je nog op zoek naar een partner voor al jouw buitenschrijnwerk? Platteau Ramen staat voor je klaar! Al meer dan 30 jaar kan je bij ons terecht voor de productie en plaatsing van ramen en deuren. Jouw project in Lokeren is bij ons dus in goede handen. We maken je nieuwe ramen en deuren volledig op maat. In een stijl die perfect past bij je huis. We zorgen er ook voor dat je aluminium of pvc ramen en deuren voldoen aan de recentste normen op vlak van isolatiewaarde.

Lokeren ramen en deuren op maat

Je partner voor buitenschrijnwerk

Op zoek naar een betrouwbare partner voor al je buitenschrijnwerk? Bij Platteau Ramen staan we voor je klaar met ramen, deuren, sectionale poorten, zonnewering, rolluiken, ventilatieroosters en ander maatwerk. Allemaal op maat gemaakt in ons eigen atelier, om jou te voorzien van de beste oplossing voor je wensen.

Een project in regio Lokeren?

Als ervaren buitenschrijnwerker is Platteau Ramen actief in verschillende regio’s. Niet alleen zorgen we voor de plaatsing van je ramen en deuren in Lokeren, maar ook in  AalstWetterenZottegem en alles daartussen helpen we je graag bouwen aan je droomproject.

Ramen en deuren van topkwaliteit

Bij Platteau Ramen kiezen we voor kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken alleen de beste materialen, het zijn onze eigen ervaren vakmensen die jouw buitenschrijnwerk maken en instaan voor een perfecte plaatsing en we luisteren met veel aandacht naar al jouw wensen. Tegelijk volgen we ook de laatste trends en normen op de voet. Zo zorgen we ervoor dat jij steeds het beste van het beste krijgt.

Vraag je gratis offerte aan

Ben je helemaal overtuigd? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan. Daarnaast vervaardigen wij onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Dat is hoe wij het verschil voor je maken!

Je droomproject starten?

Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen. Dan kunnen wij snel van start gaan met het plaatsen van je ramen en deuren in Lokeren op maat!

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.