OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Lokeren ramen en deuren op maat

Ramen en deuren op maat in regio Lokeren

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de vervaardiging en professionele plaatsing van jouw ramen en deuren? Heb je een sectionale poort nodig? Of wil je zonnewering om de binnentemperatuur op een aangenaam peil te kunnen houden? Wat je ook zoekt om je project in Lokeren af te werken, van ramen en deuren tot zonnewering, sectionale poorten, ventilatie en rolluiken – bij Platteau Ramen ben je aan het juiste adres.

Maatwerk voor jouw woning: ramen, deuren, poorten en meer

Bij Platteau Ramen kun je terecht voor allerlei buitenschrijnwerk op maat. In ons eigen atelier vervaardigen we schrijnwerk op maat om jouw droomwoning mee te helpen verwezenlijken. We werken voornamelijk met pvc en aluminium omdat deze materialen een heleboel innovatieve technologieën aanbieden. Qua stijl zit je ook goed: door de flexibiliteit die de materialen aanbieden, kunnen ze passen bij elke woningstijl.

Naast ramen en deuren op maat kun je bij ons terecht voor:

  • sectionale poorten in verschillende kleuren, afwerkingsstructuren, paneeltypes en venster- en deurmogelijkheden
  • verschillende soorten rolluiken om de privacy en het comfort van je woning op te krikken
  • zonnewering voor standaard ramen, hoekramen, schuiframen, dakramen of vrijstaand
  • ventilatieroosters voor toepassing op aluminium, pvc- of houten ramen

Vakmanschap en topkwaliteit bij Platteau Ramen

Wil je graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Wil je ontdekken welke kleuren en stijlen het beste aansluiten bij het droombeeld dat je voor ogen hebt? Kom eens langs in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde, op 15 km van Lokeren. Onze medewerkers geven graag een antwoord op al jouw vragen over ramen en deuren, zonnewering, rolluiken en meer. Weet je al zo goed als zeker wat je zoekt? Dan bezorgen we je graag meteen een gratis offerte op maat. Laat ons weten wat je wenst en we bezorgen je zo snel mogelijk een prijsopgave.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.