OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Sint-Niklaas ramen en deuren

Op zoek naar ramen en deuren voor jouw project in Sint-Niklaas?

Zijn je oude ramen of deuren aan vervanging toe? Heb je een ervaren buitenschrijnwerker nodig voor je nieuwbouw- of verbouwproject? Bij Platteau Ramen kun je rekenen op vakmanschap en topkwaliteit. In ons eigen atelier vervaardigen we schrijnwerk op maat, om jouw droomwoning mee te helpen verwezenlijken. Je vindt bij ons dan ook een ruime keuze aan duurzame materialen, stijlen en extra’s. Zo vind je altijd een item dat helemaal past binnen het concept van jouw woning.

Naast eigen vervaardiging is piekfijne plaatsing een aspect waar we enorm op hameren. Daarvoor zorgen onze eigen vakmannen – volgens de regels van de kunst en de laatste Europese normen. Of je nu inbouwrolluiken, ventilatieroosters, aluminium ramen, pvc-deuren of een van de andere producten op maat van je woning kiest, wij zorgen altijd voor een resultaat om u tegen te zeggen. Platteau Ramen is jouw expert in ramen en deuren in Sint-Niklaas.

Ramen, deuren, poorten, screens … Waarmee maak jij je woning compleet?

Bij Platteau Ramen kun je al langer dan vandaag terecht voor allerlei buitenschrijnwerk. We doen van bij het begin alles graag zelf, dus je kunt bij ons intussen terecht voor een brede waaier aan oplossingen op maat.

Met deze en meer oplossingen op maat kunnen we jouw woning mee vorm geven:

Wil je bepaalde extra’s? Superisolerend glas om de isolatiewaarde van je woning op te krikken? Of wil je de inbraakveiligheid verhogen? Aangezien we maatwerk afleveren, kunnen we alle extra’s probleemloos voorzien. We luisteren graag naar jouw wensen en geven duidelijk op de offerte weer wat de meerkost is van deze extra’s die je woning een niveautje hoger tillen.

Platteau Ramen: jouw partner voor alle buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk kent voor ons geen geheimen meer na meer dan 30 jaar ervaring. Neem een kijkje bij onze referenties voor onder meer ramen en deuren Aalst, ramen en deuren Lede, ramen en deuren Lokeren, ramen en deuren Asse, ramen en deuren Zottegem etc. om enkele realisaties te ontdekken. Wil je ook ramen en deuren voor jouw woning in Sint-Niklaas? Of ben je op zoek naar ander buitenschrijnwerk? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. We bezorgen je een gratis offerte, inclusief advies op maat van jouw project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.