OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Ternat ramen en deuren

Ramen en deuren op maat in Ternat en omstreken

Heb je nieuwe ramen en deuren nodig op maat van je nieuwbouwproject? Of heb je verbouwingen op het oog en zijn sommige items dringend aan vervanging toe? Zoek je ramen en deuren die volledig passen in de stijl van je woning of appartement? Is je project in de regio Ternat? Vertrouw op Platteau Ramen voor al je buitenschrijnwerk: ramen en deuren, sectionale poorten, ventilatieroosters, rolluiken en zonwering. Onze experts staan voor je klaar.

Maatwerk van A tot Z

Naast ramen en deuren in aluminium en pvc kun je bij ons terecht voor:

In ons eigen atelier maken we aluminium en pvc-ramen en deuren op maat. Naast de standaardvereisten bieden we ook heel wat extra’s aan om jouw ramen en deuren piekfijn af te werken. Denk maar aan isolatiewaarden, duurzaamheid, onderhoudsgemak, inbraakveiligheid en design. Al deze extra’s maken het verschil voor jouw woning of project.

Wie rekent op Platteau Ramen, kan rekenen op topkwaliteit, een piekfijne plaatsing én eigen vervaardiging van alle schrijnwerk. Op deze manier garanderen we duurzame resultaten waar we alleen maar trots op kunnen zijn.

Platteau Ramen: vakmanschap op maat van jouw project

Ben je nog niet helemaal zeker of je aluminium ramen en deuren wil of eerder uit pvc? Wil je graag alle opties afwegen? Kom gerust eens langs in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Ook voor ramen en deuren Aalst, ramen en deuren Lokeren, ramen en deuren Wetteren, ramen en deuren Erpe-Mere en meer ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres. Weet je precies welke richting je uit wil? Neem dan meteen contact op met ons voor een vrijblijvende offerte met advies op maat van je persoonlijk project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.