Contacteer ons
Ternat ramen en deuren

Ramen en deuren van topkwaliteit in Ternat en omstreken

Heb je nieuwe ramen en deuren nodig op maat van je nieuwbouw- of renovatieproject? Zoek je ramen en deuren die volledig passen in de stijl van je woning of appartement? Is je project in de regio Ternat? Platteau Ramen is jouw partner voor al je buitenschrijnwerk: ramen en deuren, sectionale poorten, ventilatieroosters, rolluiken, zonnewering en meer…

Buitenschrijnwerk helemaal op jouw maat

Naast ramen en deuren in aluminium en pvc kan je bij ons terecht voor:

Al onze aluminium en pvc ramen en deuren worden op maat gemaakt in ons eigen atelier. Onze eigen vakmensen gebruiken er de modernste productiemethoden en -­technieken volgen daarbij de recentste Europese normen.

Bij Platteau Ramen vinden we ook dat jouw nieuwe ramen perfect moeten aansluiten bij de stijl van je project. Ons gamma omvat daarom tal van kleuren en afwerkingsmogelijkheden en bovendien zijn ook heel wat extra’s beschikbaar (voor een betere isolatiewaarde, meer onderhoudsgemak, …). Zo krijg je steeds een resultaat dat helemaal aan jouw wensen beantwoordt.

Wie rekent op Platteau Ramen, kan rekenen op topkwaliteit, een perfecte plaatsing en de kennis en liefde voor het vak van onze eigen vakmensen. Op deze manier garanderen we duurzame resultaten waar we alleen maar trots op kunnen zijn.

Platteau Ramen: ervaring en vakmanschap voor een perfect resultaat

Twijfel je nog tussen ramen en deuren uit aluminium of pvc? Wil je graag alle opties afwegen? Onze specialisten beantwoorden graag al je vragen bv. tijdens een bezoekje aan een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde.

Weet je precies welke richting je uit wil? Neem dan meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte met advies op maat van je persoonlijk project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.