Contacteer ons Contacteer ons

Ramen renoveren? Kies voor vakmanschap bij Platteau Ramen

Je ramen zorgen niet alleen voor een schitterend uiterlijk van je huis maar bepalen ook de gezelligheid van de binnenkant. Merk je de laatste tijd dat je energiefactuur stijgt zonder duidelijke reden? Controleer of je ramen nog voldoende isoleren en veiligheid garanderen. Is dat niet het geval meer? Tijd om je ramen te renoveren bij Platteau Ramen! Ontdek onze op maat gemaakte ramen in pvc en aluminium.

Wanneer je ramen laten renoveren?

Op die vraag wil jij natuurlijk graag een antwoord. Komt er tocht door je ramen, wil je jouw energiefactuur verlagen, heb je last van geluidshinder of van condens op je ramen, zin in een nieuw design of een inbraakveilig huis? Dan is het tijd om je ramen te laten renoveren!

Elegante pvc of robuust aluminium?

Je huis krijgt meteen een andere look-and-feel. Wij kijken samen met jou naar de best passende oplossing voor je huis en ramen.

Oude versleten ramen?

40% van je warmte ontsnapt naar buiten via ramen en deuren. Dat merk je nogal snel aan je energiefactuur. Door je ramen te renoveren bij Platteau Ramen ben je voorgoed verlost van die verschrikkelijke tocht en krijg je terug een aangename ruimte.

Wat met inbrekers?

Het is belangrijk dat je ramen sterk genoeg zijn om inbrekers te overstijgen. Liever geen vreemde bezoekers in huis? Laat dan je ramen renoveren met inbraakwerend glas, een stevig framework en een veilige sluiting. Door de dubbele beglazing zal je zelfs niet wakker worden van de teleurstelling van de inbrekers.

Wij garanderen kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

We vervaardigen onze ramen in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Dankzij ons moderne CNC-gestuurde machinepark blijven we up-to-date met de allernieuwste technologieën. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Een raam, deur of zonnewering op maat.

Zijn jouw ramen ook toe aan een renovatie? Laat je ramen renoveren bij Platteau Ramen en kies voor vakmanschap en kwaliteit. Vraag snel je offerte aan of kom gerust binnen in een van onze toonzalen. Meer informatie over de renovatie zelf kan je terugvinden in onze infobrochure

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.