Contacteer ons Contacteer ons

Rolluik laten plaatsen door Platteau Ramen?

Dat kan! Met veel zorg en oog voor kwaliteit kan je bij Platteau Ramen steeds terecht om een rolluik op maat te laten plaatsen. Wil je meer privacy in huis? Ben je bezig met een nieuwbouwproject? Of wil je de isolatie van je huis verbeteren? Als ervaren buitenschrijnwerker staan wij voor je klaar voor het plaatsen van je rolluiken op maat zoals inbouwrolluiken, elektrische rolluiken, voorzetrolluiken en meer. Dankzij onze deskundige vakmannen en een eigen atelier kunnen wij steeds een oplossing op maat vinden voor al jouw wensen. Dat is wat Platteau Ramen uniek maakt.

Rolluik laten plaatsen

Rolluiken op maat

Wie met een bouw- of nieuwbouwproject bezig is, stelt zich wellicht de vraag welke rolluik het best bij zijn huis past. Zowel voor rolluiken buiten als voor rolluiken aan de binnenkant plaatsen helpen wij jou graag. Uit ons ruim aanbod rolluiken vind je gegarandeerd de juiste oplossing, op maat van jouw project. Wil je kiezen voor comfort en elektrische rolluiken laten plaatsen? Ook dat kan bij Platteau Ramen!

Jouw ervaren buitenschrijnwerker

Bij Platteau Ramen staan we klaar voor iedereen die een rolluik wil laten plaatsen. Maar dat is niet alles. Wij bieden graag een totaaloplossing, dus ook voor ramen, deuren, poorten, ventilatie en allerlei ander buitenschrijnwerk kan je op ons rekenen. Alles voor jouw droomhuis.

Vertrouw op Platteau Ramen

Uiteraard volgen onze experts de laatste trends en ontwikkeling zorgvuldig op zodat jouw project volledig voldoet aan de normen. Bij Platteau Ramen kun je rekenen op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van de ontwikkeling tot de finale afwerking van jouw rolluiken.

Vraag je gratis offerte aan

Wil je samenwerken met Platteau Ramen om je rolluik te laten plaatsen? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website en ontdek onze prijzen voor je rolluiken. Ben je nog niet helemaal overtuigd of zit je met vragen over de mogelijkheden? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Inbouwrolluik

Opbouwrolluik

Voorzetrolluik

Elektrisch

Draadloos

De meest eenvoudige en bijgevolg ook de goedkoopste oplossing. Wil je inbouwrolluiken? Voorzie tijdens de bouwwerken een minimum uitsparing in de dagopening van de binnenmuur.

Bij dit type komt het rolluik mee in de volledige dagopening, wat betere isolatie biedt omdat raam en rolluik één geheel vormen en er dus geen gevaar op tochtgaten bestaat.

De omkasting met daarin de as en het lamellenblad wordt aan de buitenzijde tegen het raam of de gevel geplaatst, met als nadeel dat het rolluik altijd zichtbaar is in het gevelbeeld.

Wil je rolluiken die zelf zakken als het donker begint te worden? Opteer dan voor elektrische bediening. Keuze tussen één afstandbediening per rolluik of één zender voor meerdere rolluiken.

Rolluikmotoren die werken op zonne-energie. Zonder bekabeling, makkelijk te installeren en vooral geen breekwerk binnen of buiten!

No Results Found

Onze belofte? Vakmanschap en kwaliteit in eigen atelier

Rolluiken installeren van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze rolluiken, ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Rolluiken op maat?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker om je rolluik te laten plaatsen. Platteau Ramen werkt graag met je samen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.