Contacteer ons Contacteer ons

Rolluiken op maat bij Platteau Ramen

Platteau Ramen is jouw expert in rolluiken en ander buitenschrijnwerk.

Rolluiken bieden comfort. Of je nu graag je woning beschermt tegen de zon, de kou, lawaai of binnenkijkers: met de rolluiken van Platteau Ramen zit je goed.

Inbouw, voorzet, opbouw

Bij Platteau Ramen werken we graag op maat. Daarom bieden we verschillende rolluiktypes aan: zowel de discrete voorzet- of opbouwrolluiken als inbouwrolluiken.

Manueel of elektrisch

Een klassiek rolluik met een riem? Het kan. Een volledig automatisch rolluik dat op het juiste moment dichtgaat, zonder dat jij iets moet doen? Dat kan ook. In ons aanbod vind je zowel de klassieke rolluiken als de elektrische variant.

Hoe gaat Platteau Ramen te werk?

Naast rolluiken op maat creëren we in ons eigen atelier nog wel wat anders. We maken allerlei deuren, schuiframen, klikramen, ventilatie en alles daartussenin.

Alles begint met een goed gesprek. Met een offerte op maat gaan we daarna voor jou aan de slag en komen we alles netjes plaatsen.

Een bezoek aan één van onze toonzalen is altijd de moeite waard! Weinig tijd? Geen probleem! Eén van onze adviseurs komt na afspraak graag langs bij je thuis. Bij nieuwbouw overlopen we samen de plannen en filosoferen we graag mee over het ontwerp van jouw droomwoning!

Bij renovaties bestuderen we de bestaande toestand aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke mogelijkheden er zijn. Ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. We zoeken naar de oplossing die het best past bij je woning en je levensstijl. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle normen voor warmte-en geluidsisolatie, veiligheid en ventilatie. Op basis van jouw verwachtingen, wensen en budget zoeken we dan naar de beste oplossing op jouw maat.

Een offerte op MAAT wordt binnen de 2 weken met jou besproken, alsook de premies waar je recht kan op hebben. Elk detail wordt uitvoerig besproken zodanig dat er nadien geen verassingen zijn. Onze offerte is je factuur.

Komen we tot een akkoord? Dan tekenen we een verkoopovereenkomst.

Nadat we samen tot een akkoord zijn gekomen, worden de juiste productiematen door onze opmeter genomen en de nodige bijkomende informatie verzameld. De productie kan van start gaan in onze eigen productiehal te Dendermonde! Je ramen en deuren zullen worden geproduceerd met de grootste zorg.

Na de productie zoekt Platteau Ramen samen met jou naar een gepaste datum voor het plaatsen van de ramen en deuren. Op de afgesproken datum komen onze eigen monteurs de ramen en deuren op een vakkundige en professionele manier plaatsen.

Éénmaal alles geplaatst en perfect afgewerkt kan je genieten van jouw perfect isolerende ramen en kan het besparen op de energiefactuur beginnen. Toch nog problemen en/of vragen? Platteau Ramen staat steeds klaar met zijn eigen serviceteam!

Stuur ons een mailtje

[contact-form-7 id=”1095″]

Of kom gewoon eens langs in één van onze toonzalen.

Dendermonde

Hoogveld 91, 9200 Dendermonde

052 52 05 86

052 52 05 93
info@platteauramen.be

 

Openingsuren

Maa – Don: 09.30 – 12.00 en 13.00 – 17.30
Vrij: 09.30 – 12.00 en 13.00 – 17.00
Zat: 10.00 – 15.00
Zon: gesloten

Ternat

Assesteenweg 243, 1740 Ternat

026 69 86 86

info@platteauramen.be

 

Openingsuren

Maa: gesloten
Din: 14.00 – 18.00
Woe – Don: 09.00 – 12.00
Vrij: 14.00 – 18.00
Zat: 10.00 – 15.00
Zon: gesloten

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.