Contacteer ons Contacteer ons
Ze zeggen dat inbreken kinderspel is? Niet met Platteau Ramen!

Je hebt het misschien al zien passeren op je scherm. Andy Peelman en Dina Tersago die tijdens een experiment inbreken in verschillende huizen voor het VTM-programma “Ze zeggen dat”. Hun conclusie? Inbreken is kinderspel… En laat dat nu net iets zijn waar we bij Platteau Ramen niet akkoord mee gaan. Onze ramen en deuren zijn namelijk standaard voorzien van een anti-inbraak systeem. Ze zeggen dat Platteau Ramen het inbrekers wel zeer moeilijk maakt? Jazeker!

Een inbraakveilig huis? Wij bieden jou de juiste oplossingen:

AutoLock deursloten

Verlaat je je woning zonder je deur op slot te draaien? Bij Platteau Ramen gebruiken we standaard anti-inbraak deursloten die, zelfs wanneer je de deur gewoon dichttrekt, zich automatisch vergrendelen op meerdere plaatsen.

AutoLock Platteau Ramen

Anti-inbraak cilinderslotAnti-inbraak cilinder

Ook beweren ze in het programma dat het simpel is om een cilinderslot te kraken, maar bij Platteau Ramen werken we anders. Onze deuren worden vergezeld door een anti-inbraak cilinder die precies gelijk zit met de deurvleugel. Zo voorzien we geen speling, waardoor de veiligheidscilinder perfect aansluit op de deur.

 

 

Interesse om jouw deuren inbraakveilig te maken? Platteau Ramen helpt je graag!

Ramen met veiligheidskeuring RC2

Anti-inbraak RC2 ramen

Op 5 minuten tijd inbreken via een openstaand kiepraam? Niet met de inbraakveilige ramen van Platteau Ramen! Onze ramen zijn standaard voorzien van veiligheidskeuring RC2. Dit houdt in dat de ramen over meerdere sluitnokken beschikken, op alle zijden van het raam. Bovendien kunnen we de krukken nog voorzien van een cilinderslot zodat ook via deze manier de woning niet betreden kan worden.

 

Wil je van jouw woning een inbraakveilig gebied maken? Het kan! Met de anti-inbraak ramen en deuren van Platteau Ramen slaap jij op je beide oren. Vraag snel je gratis offerte aan of contacteer onze experts voor mee informatie.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.