Contacteer ons Contacteer ons
ramen vervangen zonder zorgen vakwerk kwaliteit
Je ramen vervangen zonder zorgen: 6 tips

Je ramen vervangen kan om verschillende redenen een slimme keuze zijn, bijvoorbeeld om energie te besparen of om je huis een nieuwe uitstraling te geven. Het proces van ramen vervangen kan echter wel wat stress met zich meebrengen. Niet alleen bij het kiezen van de juiste ramen, maar ook bij de plaatsing ervan.

Om het vervangen van ramen zo zorgeloos mogelijk te maken, hebben we 6 handige tips voor je opgesteld. Zo kun je zonder zorgen genieten van je nieuwe ramen.

Plannen met je gevel? Laat het ons weten.

Ben je van plan om je gevel te isoleren? Wordt je huis bepleisterd? Iets anders? Dan heeft dat zijn impact op de plaatsing van je ramen. Er is meer materiaal nodig voor de binnenafwerking. Misschien zijn aan de buitenkant bredere raamdorpels nodig. Laat ons weten welke gevelbekleding jij voor ogen hebt.

Is je woning (of werf) goed bereikbaar?

We brengen nogal wat materiaal mee: je ramen, materialen voor de afwerking, gereedschappen… We komen daarom met een wagen met aanhanger. Is er voldoende ruimte om te parkeren op het terrein? Moet er misschien op straat ruimte vrij gehouden worden? Denken jullie in dat laatste geval ook aan de aanvraag van de nodige vergunningen? Contacteer ons gerust, dan helpen we je graag met de voorbereidingen voor het vervangen van je ramen.

Wij houden wel van een babbel.

Vooral bij het begin van de werken hebben we graag dat jij erbij bent. Zo leren we elkaar wat kennen en dat geeft jou en ons meteen de kans om even af te stemmen over de werken. Zijn er misschien dingen die je graag nog even onder de aandacht brengt? Heb je misschien nog vragen over ramen vervangen bij Platteau? Onze vakmensen nemen er graag de tijd voor.

Is er elektriciteit beschikbaar?

We willen natuurlijk goed werk leveren en dus zorgen we steeds dat we de juiste gereedschappen bij de hand hebben. Een groot deel daarvan is elektrisch. Zonder elektriciteit op de werf kunnen we dus helaas niet veel aanvangen.

ramen vervangen zonder stress elektriciteit en ruimte

Lucht, licht en vooral ruimte!

Om onze werkzaamheden uit te kunnen voeren hebben we voldoende ruimte nodig. Dit is bijvoorbeeld nodig om materiaal op maat te zagen. Daarnaast is het belangrijk om voldoende manoeuvreerruimte te hebben op de locatie waar de ramen geplaatst worden. We raden daarom aan om hiermee rekening te houden bij de planning van de verbouwing.

Voorzichtigheid in de porseleinwinkel

We gaan er prat op dat we niet alleen degelijk werk leveren maar ook dat we voorzichtig te werk gaan, met respect voor de omgeving waarin we werken. En toch … een ongeval of beschadiging is gauw gebeurd. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kun je zelf het risico daarop beperken:

  • gordijnen verwijderen
  • vensterbanken leeg maken
  • meubels en apparaten afdekken
  • de vloer beschermen

Je ramen vervangen met Platteau Ramen

Wil je graag meer informatie over hoe we bij Platteau Ramen de stress voor jou tot het minimum beperken? Kom kennismaken met onze specialisten in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde of neem contact op voor een afspraak.

Met Platteau Ramen kun je zeker zijn: je kunt je ramen vervangen zonder zorgen. Onze specialisten leveren niet alleen de beste kwaliteit, ze dragen ook zorg voor jou en vooral ook je omgeving.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.