Contacteer ons Contacteer ons
ramen vervangen zonder zorgen vakwerk kwaliteit
Je ramen vervangen zonder zorgen. 6 tips

Energie besparen, je huis een nieuwe look geven, … Er zijn tal van redenen waarom je ramen vervangen een goed idee is. Er komt alleen wel een en ander bij kijken: er is niet alleen de keuze van je ramen zelf, ook de plaatsing ervan kan wel voor enige stress zorgen.

Wij geven je 6 tips om je ramen te vervangen zonder zorgen te laten verlopen.

Plannen met je gevel? Laat het ons weten.

Ben je van plan om je gevel te isoleren? Wordt je huis bepleisterd? Iets anders? Dan heeft dat zijn impact op de plaatsing van je ramen. Er is meer materiaal nodig voor de binnenafwerking. Misschien zijn aan de buitenkant bredere raamdorpels nodig.

Is je woning (de werf) goed bereikbaar?

We brengen nogal wat materiaal mee: je ramen, materialen voor de afwerking, gereedschappen… We komen daarom met een wagen met aanhanger. Is er voldoende ruimte om te parkeren op het terrein? Moet er misschien op straat ruimte vrij gehouden worden? Denken jullie in dat laatste geval ook aan de aanvraag van de nodige vergunningen?

Is er elektriciteit op de werf?

We willen natuurlijk goed werk leveren en dus zorgen we steeds dat we de juiste gereedschappen bij de hand hebben. Een groot deel daarvan is elektrisch. Zonder elektriciteit op de werf kunnen we dus helaas niet veel aanvangen.

ramen vervangen zonder stress elektriciteit en ruimte

Lucht, licht en vooral ruimte!

We hebben inderdaad wel wat ruimte nodig. Allereerst al om materiaal op maat te zagen bv. Je voorziet bovendien ook best wat manoeuvreerruimte waar de ramen geplaatst moeten worden.

Voorzichtigheid in de porseleinwinkel

We gaan er prat op dat we niet alleen degelijk werk leveren maar ook dat we voorzichtig te werk gaan, met respect voor de omgeving waarin we werken. En toch … een ongeval of beschadiging is gauw gebeurd. Met een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kun je zelf het risico daarop beperken: gordijnen verwijderen, vensterbanken leeg maken, meubels en apparaten afdekken, de vloer beschermen …

Wij houden wel van een babbel.

Vooral bij het begin van de werken hebben we graag dat jij erbij bent. Zo leren we elkaar wat kennen en dat geeft jou en ons meteen de kans om even af te stemmen over de werken. Zijn er misschien dingen die je graag nog even onder de aandacht brengt? Heb je misschien nog vragen? Onze vakmensen nemen er graag de tijd voor.

Platteau Ramen: Je ramen vervangen zonder zorgen

Met Platteau Ramen kun je zeker zijn: je kunt je ramen vervangen zonder zorgen. Onze specialisten leveren niet alleen de beste kwaliteit, ze dragen ook zorg voor jou en vooral ook je omgeving.

Wil je graag meer informatie over hoe we bij Platteau Ramen de stress voor jou tot het minimum beperken? Kom kennismaken met onze specialisten in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde of neem contact op voor een afspraak.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.