Contacteer ons Contacteer ons

Ventilatie op maat: laat je woning ademen!

Dagelijks ademen we, koken we of nemen we een douche in onze woning. Al deze aspecten kunnen de lucht in huis vervuilen. Ook de producten die we in huis halen verontreinigen onze woning. Denk maar aan verf, vernis van onze meubels, wanden en vloeren. De oplossing voor een beter binnenklimaat? Je woning regelmatig en correct ventileren dankzij de ventilatie van Platteau Ramen.

Ventilatie installeren in huis

Ventilatie op maat

Wil je de luchtkwaliteit in jouw woning verbeteren? Of wil je zeker zijn van een gezond binnenklimaat? Zorg dan voor een correcte ventilatie. Dagelijks je ramen even openzetten volstaat niet, wel een continue basisventilatie in huis. De Belgische wetgeving NBN D50-001 onderscheidt vier ventilatiesystemen: systeem A, B, C en D, afhankelijk van hoe de lucht wordt aangevoerd en hoe hij wordt afgevoerd. Bij Platteau Ramen kan je steeds terecht voor ventilatie op maat van jouw woning, appartement of kantoor.

Ventilatie, ramen, deuren en meer

Werken aan je droomhuis? Als ervaren buitenschrijnwerkers helpen wij graag bij het installeren van jouw ventilatiesysteem. Ook voor ramen, deuren, sectionale poortenzonnewering en zo veel meer. Wij garanderen je vakmanschap en kwaliteit. Zowel voor het materiaal als voor de plaatsing.

Op Platteau Ramen kan je rekenen

Om alles correct en veilig te laten verlopen, volgen onze experts de laatste trends en ontwikkelingen steeds op. Platteau Ramen biedt dan ook een totaaloplossing op maat met een professionele en deskundige aanpak. Vertrouw op Platteau Ramen voor het installeren van jouw ventilatie!

Vraag je gratis offerte aan

Wil je een ventilatiesysteem in jouw woning? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Je kan de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en je laten bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Systeem A

  • Natuurlijk toevoer
  • Natuurlijke afvoer

Systeem B

  • Mechanische toevoer
  • Natuurlijke afvoer

Systeem C

  • Natuurlijk toevoer
  • Mechanische afvoer

Systeem D

  • Mechanische toevoer
  • Mechanische afvoer

Een greep uit onze selectie:

Invisivent

De invisivent is de meest discrete woningventilatie. De invisivent is een thermisch onderbroken, zelfregelend ventilatierooster, voor toepassingen op aluminium, pvc en houten ramen. Een akoestisch dempende aanhangkast is als optie verkrijgbaar.

Screenvent

De screenvent is de innovatieve combinatie van een zelfregelende raamverluchting en een extern zonnewerend doek. Deze is toepasbaar op aluminium, pvc en houten ramen.

Kleproosters

Deze reeksen zijn thermisch onderbroken, zelfregelende ventilatieroosters, voor toepassing bovenop het glas. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten in functie van het vereiste ventilatiedebiet.

Fixvent

Fixvent is een woningventilatie dat zowel windvaste zonwering, insectenwering en ventilatie combineert in één systeem. Deze reeksen zijn eenvoudig toepasbaar op alle ramen.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Al ons buitenschrijnwerk vervaardigen we in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan voor je ventilatie.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.