Contacteer ons Contacteer ons

Zonnewering op maat: geef grote temperatuurschommelingen geen kans

Genieten op je terras van een heerlijk fris drankje op een zomerse dag? Of nood aan nieuwe zonnewering voor in je droomhuis? Dan heeft Platteau Ramen de oplossing voor jou. Wist je trouwens dat buitenzonwering niet enkel zorgt voor een aangename koelte op je terras, maar het tegelijkertijd ook de zon uit je woning houdt. Ideaal om energie te besparen en je energiefactuur te doen dalen. Last bus not least beschermt het je meubels tegen verkleuring. Alleen maar voordelen dus met de zonneweringen van Platteau Ramen!

Zonnewering kopen?

Zonnewering op maat

Zonwering zorgt zowel voor verkoeling op je terras als voor een aangename temperatuur in huis. Door de zonnestralen tegen te houden, nog voor ze het raam bereiken, voorkom je een sauna. Het resultaat? Een lagere energiefactuur en meer plezier in huis! Bij Platteau Ramen kun je terecht voor allerlei zonnewering op maat: uitvalschermen, screens, verandazonwering en meer.

Zonnewering, ramen en meer

Naast hoogwaardige zonnewering staan wij als ervaren buitenschrijnwerkers ook in voor ramen, deuren, ventilatie, sectionale poorten en zo veel meer. Alles op maat gemaakt, met oog voor kwaliteit.

Vertrouw op Platteau Ramen

Platteau Ramen is jouw betrouwbare partner voor het plaatsen van al je schrijnwerk. Onze experts volgen steeds de laatste trends en ontwikkelingen op, zodat jouw project voldoet aan alle normen. Op ons kan je rekenen voor je totaaloplossing op maat, rekening houdend met kwaliteit, professionaliteit en een finale afwerking van jouw zonnewering.

Vraag je gratis offerte aan

Heb je interesse in een zonnewering van Platteau Ramen? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website, wij kijken wat we voor jou kunnen doen. Wil je graag de verschillende mogelijkheden van jouw project bekijken? Kom gerust eens langs in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Naast zonnewering vervaardigen we ook al ons ander buitenschrijnwerk op maat in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je zonnewering laten plaatsen door Platteau Ramen? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.