Contacteer ons Contacteer ons
Over Platteau Ramen

Bij Platteau Ramen doen we het zelf: in ons eigen atelier

Platteau Ramen profileert zich als een echte familiezaak waar kennis en ervaring worden opgebouwd en doorgegeven van ouders op de vier zonen en die kwaliteit en klantgerichte aanpak vooropstelt. Onze aluminium en pvc ramen maken we dan ook in ons eigen atelier. Dankzij ons nieuwe CNC-gestuurde machinepark kunnen wij vlot volgen met de allernieuwste technologieën. Door te werken met een eigen professionele plaatsingsdienst kunnen wij al onze klanten een persoonlijk en servicegericht totaalpakket aanbieden. Wil je nog meer weten? Lees dan zeker ook eens dit artikel van Platteau Ramen.

Hoe gaat Platteau Ramen te werk?

Een bezoek aan één van onze toonzalen is altijd de moeite waard! Weinig tijd? Geen probleem! Eén van onze adviseurs komt na afspraak graag langs bij je thuis. Bij nieuwbouw overlopen we samen de plannen en filosoferen we graag mee over het ontwerp van jouw droomwoning!

Bij renovaties bestuderen we de bestaande toestand aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke mogelijkheden er zijn. Ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. We zoeken naar de oplossing die het best past bij je woning en je levensstijl. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle normen voor warmte-en geluidsisolatie, veiligheid en ventilatie. Op basis van jouw verwachtingen, wensen en budget zoeken we dan naar de beste oplossing op jouw maat.

Een offerte op MAAT wordt binnen de 2 weken met jou besproken, alsook de premies waar je recht kan op hebben. Elk detail wordt uitvoerig besproken zodanig dat er nadien geen verassingen zijn. Onze offerte is je factuur.

Komen we tot een akkoord? Dan tekenen we een verkoopovereenkomst.

Nadat we samen tot een akkoord zijn gekomen, worden de juiste productiematen door onze opmeter genomen en de nodige bijkomende informatie verzameld. De productie kan van start gaan in onze eigen productiehal te Dendermonde! Je ramen en deuren zullen worden geproduceerd met de grootste zorg.

Na de productie zoekt Platteau Ramen samen met jou naar een gepaste datum voor het plaatsen van de ramen en deuren. Op de afgesproken datum komen onze eigen monteurs de ramen en deuren op een vakkundige en professionele manier plaatsen.

Éénmaal alles geplaatst en perfect afgewerkt kan je genieten van jouw perfect isolerende ramen en kan het besparen op de energiefactuur beginnen. Toch nog problemen en/of vragen? Platteau Ramen staat steeds klaar met zijn eigen serviceteam!

Kom zeker eens langs in één van onze toonzalen.

Dendermonde

Hoogveld 91, 9200 Dendermonde

052 52 05 86 052 52 05 93 info@platteauramen.be

Meer info

Ternat

Assesteenweg 243, 1740 Ternat

026 69 86 86 info@platteauramen.be

Meer info

Toonzaal Dendermonde

Garantievoorwaarden

Download de pdf met onze garantievoorwaarden.

Werken voor Platteau Ramen?

Wil je ons team vervoegen? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.