Contacteer ons Contacteer ons

Sectionale poorten op maat? Platteau Ramen staat klaar!

Wil je graag jouw droomhuis renoveren? Ben je een nieuwbouwproject gestart? Of is je garagepoort aan vervanging toe? Dan is Platteau Ramen het antwoord op jouw vraag. Al meer dan 30 jaar staan wij in voor jouw buitenschrijnwerk op maat. Van ramen en deuren tot het plaatsen van sectionale poorten in de stijl van jouw woning. Na een kennismakingsgesprek, de opmeting en het plaatsen van jouw buitenschrijnwerk, kan jij heerlijk genieten van duurzame materialen die bovendien nog eens mooi zijn om naar te kijken. Onze passie delen wij graag met jou.

Sectionale poorten

Sectionale poorten op maat

Dat hoor je goed. Zoek je een nieuwe poort voor jouw droomproject? Wij maken sectionale poorten op maat van jouw huis! Of het nu gaat om automatische garagepoorten, een sectionale poort met deur of een andere poort, Platteau Ramen heeft de oplossing voor jou. Wij kiezen dan ook alleen maar de beste materialen, we vervaardigen alles zelf in ons eigen atelier én onze vakmannen zorgen voor een piekfijne plaatsing van jouw buitenschrijnwerk. Op die manier kunnen we garanderen dat jouw woning voorzien is van duurzame, hoogwaardige producten.

Ramen, poorten en meer

Als ervaren buitenschrijnwerker staan wij zowel in voor sectionale poorten op maat, als voor ramen, deuren, ventilatie, zonnewering en zo veel meer.

Onze sterkte? Wij garanderen je vakmanschap en kwaliteit. Zowel voor het materiaal als voor de plaatsing.

Op Platteau Ramen kan je rekenen

Uiteraard volgen onze experts de laatste trends en ontwikkeling zorgvuldig op zodat jouw project volledig voldoet aan de normen. Bij Platteau Ramen kun je rekenen op een totaaloplossing en een professionele, hands-on aanpak van de ontwikkeling tot de finale afwerking van jouw sectionale poort.

Vraag je gratis offerte aan

Klaar voor een nieuwe poort? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Al ons buitenschrijnwerk vervaardigen we in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je een (nieuwe) sectionale poort laten plaatsen door Platteau Ramen? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.