Contacteer ons Contacteer ons

Ramen op maat bij Platteau Ramen

Platteau Ramen is jouw expert in ramen en ander buitenschrijnwerk.

Vaste ramen, klikramen, schuiframen en meer: ze zijn het gezicht van je woning. Met onze ramen geniet je van optimale isolatie, inbraakveiligheid en uitstraling. Bij Platteau Ramen ben je aan het juiste adres.

Pvc-ramen

Pvc is warm, veelzijdig en buitengewoon goed isolerend. Met prachtige pvc-ramen geef je je woning een ongeëvenaard gezellig karakter. Pvc is trouwens onze meest prijsvriendelijke optie!

Aluminium ramen

Strak, duurzaam en onverwoestbaar. Dat is de kracht van aluminium. Met aluminium ramen geef je je woning een verfijnde, stijlvolle look – en heb je meteen een streepje voor wat inbraakveiligheid betreft.

Hoe gaat Platteau Ramen te werk?

Naast ramen op maat creëren we in ons eigen atelier nog wel wat anders. We maken allerlei deuren, schuiframen, sectionale poorten, ventilatie en alles daartussenin.

Alles begint met een goed gesprek. Met een offerte op maat gaan we daarna voor jou aan de slag en komen we alles netjes plaatsen.

Een bezoek aan één van onze toonzalen is altijd de moeite waard! Weinig tijd? Geen probleem! Eén van onze adviseurs komt na afspraak graag langs bij je thuis. Bij nieuwbouw overlopen we samen de plannen en filosoferen we graag mee over het ontwerp van jouw droomwoning!

Bij renovaties bestuderen we de bestaande toestand aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke mogelijkheden er zijn. Ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en voordelen. We zoeken naar de oplossing die het best past bij je woning en je levensstijl. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle normen voor warmte-en geluidsisolatie, veiligheid en ventilatie. Op basis van jouw verwachtingen, wensen en budget zoeken we dan naar de beste oplossing op jouw maat.

Een offerte op MAAT wordt binnen de 2 weken met jou besproken, alsook de premies waar je recht kan op hebben. Elk detail wordt uitvoerig besproken zodanig dat er nadien geen verassingen zijn. Onze offerte is je factuur.

Komen we tot een akkoord? Dan tekenen we een verkoopovereenkomst.

Nadat we samen tot een akkoord zijn gekomen, worden de juiste productiematen door onze opmeter genomen en de nodige bijkomende informatie verzameld. De productie kan van start gaan in onze eigen productiehal te Dendermonde! Je ramen en deuren zullen worden geproduceerd met de grootste zorg.

Na de productie zoekt Platteau Ramen samen met jou naar een gepaste datum voor het plaatsen van de ramen en deuren. Op de afgesproken datum komen onze eigen monteurs de ramen en deuren op een vakkundige en professionele manier plaatsen.

Éénmaal alles geplaatst en perfect afgewerkt kan je genieten van jouw perfect isolerende ramen en kan het besparen op de energiefactuur beginnen. Toch nog problemen en/of vragen? Platteau Ramen staat steeds klaar met zijn eigen serviceteam!

Stuur ons een mailtje

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Of kom gewoon eens langs in één van onze toonzalen.

  Dendermonde

  Hoogveld 91, 9200 Dendermonde

  052 52 05 86

  052 52 05 93
  info@platteauramen.be

   

  Openingsuren

  Maa – Don: 09.30 – 12.00 en 13.00 – 17.30
  Vrij: 09.30 – 12.00 en 13.00 – 17.00
  Zat: 10.00 – 15.00
  Zon: gesloten

  Ternat

  Assesteenweg 243, 1740 Ternat

  026 69 86 86

  info@platteauramen.be

   

  Openingsuren

  Maa: gesloten
  Din: 14.00 – 18.00
  Woe – Don: 09.00 – 12.00
  Vrij: 14.00 – 18.00
  Zat: 10.00 – 15.00
  Zon: gesloten

  Privacy Preferences
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.