Contacteer ons Contacteer ons

Ramen op maat? Platteau Ramen zorgt voor jouw droomwoning

Ramen geven karakter aan jouw gevel. Aan jou de keuze voor welk karakter jij kiest. Van binnen zorgen ramen dan weer voor de gewenste lichtinval en een unieke esthetiek. Je droomhuis bouwen of nieuwe ramen nodig? Platteau Ramen creëert voor jou op maat gemaakte en unieke ramen in aluminium en pvc.

Ramen op maat

Ramen op maat van jouw wensen

Wie karakter aan zijn woning wilt geven, kiest voor krachtige ramen. Ramen en deuren vormen namelijk het gezicht van jouw woning. En dat is toevallig de passie van Platteau Ramen. Wij scoren goed op vlak van thermische isolatie en veiligheid, doordat onze ramen standaard voorzien worden van verborgen scharnieren en anti-inbraakbeslag. We geven je de keuze uit aluminium ramen en pvc ramen.

Ramen, deuren en meer

Als ervaren buitenschrijnwerker staan wij zowel in voor ramen op maat, als voor deuren, ventilatie, zonnewering, sectionale poorten en zo veel meer.

Onze sterkte? Wij garanderen je vakmanschap en kwaliteit. Zowel voor het materiaal als voor de plaatsing.

Op Platteau Ramen kan je vertrouwen

Wie voor Platteau Ramen kiest, kiest voor vakmanschap. Onze experts volgen steeds de laatste ontwikkelingen en trends op zodat we jouw project volledig volgens de normen kunnen uitvoeren. Met een professionele, hands-on aanpak zorgen wij voor de finale afwerking van jouw ramen.

Vraag je gratis offerte aan

Nieuwe ramen installeren of je oude vervangen? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website, wij laten je zo snel mogelijk iets weten. Wil je graag de verschillende mogelijkheden van jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde. Onze medewerkers staan je graag bij met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in eigen atelier

Onze experts vervaardigen alle ramen en deuren in eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de wensen van de klant en bieden we een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Kwaliteitsvolle ramen laten plaatsen door Platteau Ramen? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.