Contacteer ons Contacteer ons
Dendermonde buitenschrijnwerker

Zoek je een buitenschrijnwerker regio Dendermonde?

Platteau Ramen is met veel plezier jouw buitenschrijnwerker in en rond Dendermonde! Op ons palmares staan, na 30 jaar vervaardiging en plaatsing, honderden unieke, uitdagende projecten waar we trots op zijn. Als gevestigde waarde in de wereld van het buitenschrijnwerk kun je dan ook op onze deskundigheid rekenen. Ramen zijn onze passie, en daar begon het ook allemaal mee, maar ook deuren, sectionale poorten, ventilatieroosters, zonnewering en andere afwerkingen of accessoires voor je woning behoren tot de mogelijkheden. Op maat van jouw budget, smaak en wensen.

Productie in eigen atelier van ramen en deuren

Bij Platteau Ramen krijg je een totaalpakket en een professionele aanpak van de ontwikkeling tot de installatie van jouw project. Zo kiezen we enkel de beste materialen, maken we alle deuren en ramen zelf in ons eigen atelier en komen we je producten zelf plaatsen. Zo garanderen we topkwaliteit van a tot z en perfecte uitvoering van de werken. Uiteraard volgen we ook de laatste ontwikkelingen, trends en de steeds veranderende wetgeving op de voet op, zodat we kunnen garanderen dat jouw product voldoet aan de norm – of hem zelfs overschrijdt. Bouw of verbouw je in Dendermonde? Zoek je een buitenschrijnwerker die voor ramen, deuren, rolluiken, sectionale poorten, vliegenramen, zonnewering, ventilatieroosters en andere accessoires kan zorgen? Op ons kun je rekenen.

Vraag je offerte voor ramen, deuren en meer

Bij Platteau Ramen vind je een ruime keuze aluminium en pvc-ramen en -deuren, inclusief alle accessoires om het comfort in en rond je woning te verhogen. Wil je de mogelijkheden qua kleuren, afwerking, materialen, … eens van dichterbij bekijken? Welkom in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Als buitenschrijnwerker zijn we actief in de ruime regio’s rond Aalst, Sint-Niklaas, Ninove en Wetteren. Wil je meteen een offerte aanvragen? Doe het via onze website en je ontvangt zo snel mogelijk een gratis prijsofferte, inclusief duidelijke informatie en indien gewenst persoonlijk advies.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.