Contacteer ons Contacteer ons

Zoek je een buitenschrijnwerker regio Dendermonde?

Ramen zijn onze passie, en daar begon het ook allemaal mee. Maar ook deuren, sectionale poorten, ventilatieroosters, zonnewering en andere afwerkingen of accessoires voor je woning behoren tot de mogelijkheden. Op maat van jouw budget, smaak en wensen. Platteau Ramen is met veel plezier jouw buitenschrijnwerker in en rond Dendermonde! Op ons palmares staan, na 30 jaar vervaardiging en plaatsing, honderden unieke, uitdagende projecten waar we trots op zijn. Als gevestigde waarde in de wereld van het buitenschrijnwerk kun je dan ook op onze deskundigheid rekenen. 

Buitenschrijnwerker Dendermonde

Productie in eigen atelier

Bij Platteau Ramen krijg je een totaalpakket en een professionele aanpak van de ontwikkeling tot de installatie van jouw project. Zo kiezen we enkel de beste materialen, maken we alle deuren en ramen zelf in ons eigen atelier en komen we je producten zelf plaatsen. Zo garanderen we topkwaliteit van a tot z en perfecte uitvoering van de werken.

Een project in regio Dendermonde?

Als buitenschrijnwerker zijn we, naast Dendermonde, ook actief in de ruime regio’s rond AalstSint-NiklaasNinove en Wetteren. Bij Platteau Ramen vind je een ruime keuze aluminium en pvc-ramen en -deuren, inclusief alle accessoires om het comfort in en rond je woning te verhogen.

De nieuwste trends

Uiteraard volgen we ook de laatste trends en de steeds veranderende wetgeving op de voet op, zodat we kunnen garanderen dat jouw product voldoet aan de norm. Bouw of verbouw je in Dendermonde? Zoek je een buitenschrijnwerker die voor ramendeurenrolluikensectionale poorten, vliegenramen, zonneweringventilatieroosters en andere accessoires kan zorgen? Op ons kun je rekenen.

Vraag je gratis offerte aan

Wil je meteen een offerte aanvragen? Doe het via onze website en je ontvangt zo snel mogelijk een gratis prijsofferte, inclusief duidelijke informatie en indien gewenst persoonlijk advies. Wil je de mogelijkheden qua kleuren, afwerking, materialen, … eens van dichterbij bekijken? Welkom in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde.

Onze belofte? Kwaliteit en vakmanschap in ons eigen atelier

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Buitenschrijnwerk op maat?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren buitenschrijnwerker in Dendermonde van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.