OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Dendermonde ramen en deuren

Ramen en deuren op maat in Dendermonde

Heb je een nieuwbouwproject of wil je jouw oude ramen en deuren graag vervangen? Buitenschrijnwerker Platteau Ramen staat tot jouw dienst! Van opmeting tot finale afwerking, bij ons kun je rekenen op écht vakmanschap. In ons atelier gaan onze experts aan de slag om jouw schrijnwerk op maat te maken. Dankzij onze innoverende en duurzame oplossingen vind je bij Platteau vast en zeker een item dat helemaal past binnen het concept van jouw woning of nieuwbouwproject.

Heb je iemand nodig die jouw ramen en deuren correct kan plaatsen in jouw woning of nieuwbouwproject in Dendermonde? Bij Platteau Ramen ben je aan het juiste adres. Wij hebben een eigen plaatsingsdienst die dit voor jou graag uit handen neemt.

Van opmeting tot finale afwerking

Platteau Ramen is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen en deuren op maat. Daarnaast kun je op ons beroep doen voor onder andere sectionale poorten, rolluiken, zonnewering, ventilatieroosters en meer.

Bij Platteau Ramen kun je terecht voor diverse oplossingen op maat van jouw project. Duurzame kwaliteit staat hierbij centraal. In ons atelier werken we voornamelijk met pvc en aluminium. Wat voor schrijnwerk je ook nodig hebt, Platteau Ramen staat voor je klaar.

Platteau Ramen: expert in buitenschrijnwerk

Platteau Ramen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in ramen en deuren op maat. Ook voor ander buitenschrijnwerk in de regio van Dendermonde staan we voor je klaar. Nog niet helemaal zeker wat je zoekt en wil je graag de verschillende mogelijkheden ontdekken? Laat je inspireren in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of contacteer ons voor een gratis offerte met bijhorend advies op maat van jouw project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.