Contacteer ons
Dendermonde ramen en deuren

Ramen en deuren op maat in Dendermonde

Heb je een nieuwbouwproject of wil je jouw oude ramen en deuren graag vervangen? Platteau Ramen staat tot jouw dienst! Van opmeting tot finale afwerking, bij ons kan je rekenen op écht vakmanschap.
Onze experts maken jouw schrijnwerk op maat in ons eigen atelier. Nieuwbouw of vervanging, onze eigen vakmensen plaatsen jouw ramen en deuren in Dendermonde helemaal volgens de regels van de kunst.
Dankzij onze innoverende en duurzame oplossingen vind je bij Platteau bovendien zeker en vast de ramen en deuren die helemaal passen binnen het concept van jouw woning of nieuwbouwproject.

Ramen en deuren op maat en meer

Platteau Ramen is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen en deuren op maat.
Daarnaast kan je op ons een beroep doen voor onder andere:

  • Sectionale poorten: hoogwaardige afwerking om je woning maximaal tegen vocht en kou te beschermen.
  • Ventilatieroosters: Zowel voor systeem A, B, C als D.
  • Zonnewering: van zonnescreens tot zonneschermen op maat.
  • Rolluiken: ingebouwde rolluiken, automatische rolluiken, voorzetrolluiken en meer.

Bij Platteau Ramen kan je terecht voor diverse oplossingen op maat van jouw project. We kiezen daarbij steeds voor de meest duurzame en kwaliteitsvolle oplossing. In ons atelier werken we voornamelijk met pvc en aluminium. Wat voor schrijnwerk je ook nodig hebt, Platteau Ramen gaat graag mee op zoek naar een geschikte oplossing.

Platteau Ramen: dé referentie voor buitenschrijnwerk

Platteau Ramen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in ramen en deuren op maat. Ook voor ander buitenschrijnwerk in de regio van Dendermonde helpen we je graag verder.
Nog niet helemaal zeker wat je zoekt en wil je graag de verschillende mogelijkheden ontdekken? Kom inspiratie opdoen in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of Contacteer ons voor een gratis offerte met bijhorend advies op maat van jouw project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.