Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren op maat in Dendermonde

Heb je een leuk bouwproject op de planning staan of wil je jouw oude ramen en deuren graag vervangen? Platteau Ramen staat tot jouw dienst! Van opmeting tot finale afwerking, bij ons kan je rekenen op écht vakmanschap. Dankzij onze innoverende en duurzame oplossingen vind je bij Platteau bovendien zeker en vast de ramen en deuren die helemaal passen binnen het concept van jouw project. Nieuwbouw of vervanging, onze eigen vakmensen plaatsen jouw ramen en deuren in Dendermonde helemaal volgens de regels van de kunst.

Dendermonde ramen en deuren

Ramen en deuren op maat

Platteau Ramen is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen en deuren op maat. Maar natuurlijk ook in het vervaardigen van sectionale poorten , ventilatieroosters, zonnewering, en rolluiken. Vind je oplossingen op maat van jouw project en kies voor de meest duurzame en kwaliteitsvolle oplossing.

Een project in regio Dendermonde?

Als buitenschrijnwerker is Platteau Ramen actief in verschillende regio’s, van Dendermonde tot AalstWetterenZottegem en alles daartussen. Waar je ook bent, wij helpen je graag met het bouwen van je droomhuis.

Duurzame materialen

Wist je dat we in ons atelier voornamelijk werken met pvc en aluminium? Want alleen maar door gebruik te maken van duurzame materialen kan je topkwaliteit bereiken. Wat voor schrijnwerk je ook nodig hebt, Platteau Ramen gaat graag mee op zoek naar een geschikte oplossing.

Vraag je gratis offerte aan

Platteau Ramen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in ramen en deuren op maat. Ook voor ander buitenschrijnwerk in de regio van Dendermonde helpen we je graag verder. Kom inspiratie opdoen in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of contacteer ons voor een gratis offerte met bijhorend advies op maat van jouw project.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan. Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen.

Jouw droomproject starten?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren team om jouw ramen en deuren te plaatsen in Dendermonde. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.