Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren op maat in Dendermonde

Heb je binnenkort een leuk bouwproject op de planning staan of wil je een frisse wind in jouw oude ramen en deuren laten waaien? Platteau Ramen staat paraat! Van opmeting tot finale afwerking, bij ons kan je rekenen op écht vakmanschap. Onze innoverende en duurzame oplossingen zorgen ervoor dat je bij Platteau Ramen met zekerheid de ramen en deuren vindt die helemaal passen binnen het concept van jouw project. Nieuwbouw of vervanging, onze eigen vakmensen plaatsen jouw ramen en deuren in Dendermonde helemaal volgens de regels van de kunst.

Dendermonde ramen en deuren

Ramen, deuren, poorten en veel meer

Platteau Ramen is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van ramen en deuren op maat. Maar bij ons kan je ook terecht voor het vervaardigen van sectionale poorten , ventilatieroosters, zonnewering, en rolluiken. Vindt jouw duurzame en kwaliteitsvolle oplossingen op maat van jouw project.

Een project in Dendermonde?

Al meer dan 30 jaar is PLatteau Ramen actief als buitenschrijnwerker in verschillende regio’s, van Dendermonde tot AalstWetterenZottegem en alles daartussen. Waar je ook woont, wij helpen je graag met het bouwen van je droomhuis.

Duurzaamheid en kwaliteit

Wist je dat we in ons atelier voornamelijk werken met pvc en aluminium? Want alleen maar door gebruik te maken van duurzame materialen kan je topkwaliteit bereiken. Wat voor schrijnwerk je ook nodig hebt, Platteau Ramen gaat graag mee op zoek naar een geschikte oplossing.

Vraag je gratis offerte aan

Platteau Ramen is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in ramen en deuren op maat. Ook voor ander buitenschrijnwerk in de regio van Dendermonde helpen we je graag verder. Kom inspiratie opdoen in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of contacteer ons voor een gratis offerte met bijhorend advies op maat van jouw project.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan. Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen.

Jouw droomproject starten?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op een ervaren team om jouw ramen en deuren te plaatsen in Dendermonde. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.