OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Lede ramen en deuren

Ramen en deuren op maat van jouw project in Lede

Op zoek naar een professionele buitenschrijnwerker voor jouw nieuwbouwproject? Of zijn je huidige ramen en deuren aan vervanging toe? Platteau Ramen staat voor je klaar voor allerhande schrijnwerk op maat. We beschikken over een eigen atelier waar onze vakmannen alles zelf vervaardigen. Bij Platteau Ramen kun je terecht voor een brede waaier aan duurzame materialen, stijlen en talrijke extra’s. Je vindt er vast en zeker het juiste item voor jouw project.

Ons eigen plaatsingsteam zorgt bovendien voor een feilloze uitvoering van de werken, volledig conform aan de laatste Europese normen. Kortom, voor al jouw ramen en deuren in Lede ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres.

Van ramen en deuren tot poorten en screens

Sinds jaar en dag is Platteau Ramen een gevestigde waarde als buitenschrijnwerker. Als echte doe-het-zelvers kun je bij ons rekenen op tal van oplossingen op maat. In ons eigen atelier wordt er voornamelijk gewerkt met PVC en aluminium.

Waarvoor kun je allemaal terecht bij Platteau Ramen? Ramen op maat, deuren op maat, sectionale poorten, rolluiken, ventilatieroosters, zonnewering en meer. Alles om jouw droomproject te realiseren vind je bij Platteau Ramen.

Platteau Ramen: vakmanschap en kwaliteit verzekerd

Met meer dan 30 jaar ervaring en een vast team van experts is Platteau Ramen de ideale partner voor jouw project. Naast ramen en deuren, staan wij ook garant voor ander buitenschrijnwerk in Lede. Ramen en deuren Erpe-Mere, ramen en deuren Aalst, ramen en deuren Ninove, … Voor al deze zaken en meer is Platteau Ramen dé partner voor jou. Ben je nog niet helemaal zeker naar wat je op zoek bent? Of wil je graag alle opties ontdekken? Breng gerust een bezoekje aan een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of contacteer ons voor een gratis offerte met advies op maat van jouw project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.