Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren op maat van jouw project in Lede

Zijn jouw ramen en deuren aan vervanging toe of ben je op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker voor jouw nieuwbouwproject? Dan helpt Platteau Ramen je graag met allerlei schrijnwerk in jouw eigen stijl. Op maat gemaakt in ons atelier met duurzame materialen. Ons eigen plaatsingsteam zorgt bovendien voor een perfecte uitvoering van de werken, volledig conform aan de laatste Europese normen. Platteau Ramen verwelkomt je graag voor al jouw ramen en deuren in Lede!

Lede ramen en deuren

Zo veel meer dan ramen en deuren

Platteau Ramen is al jaar en dag gekend als buitenschrijnwerker. We werken enkel met duurzame materialen, voornamelijk met PVC en aluminium. Alles wordt op maat vervaardigd in ons eigen atelier. Wij voorzien jou van ramen, deuren, sectionale poorten, rolluiken en ventilatieroosters van topkwaliteit! Tijd om van jouw droomproject realiteit te maken!

Buitenschrijnwerk in de regio van Lede?

Ons team van experts heeft al meer dan 30 jaar ervaring in buitenschrijnwerk! Platteau Ramen is dus dé referentie voor ramen en deuren in Lede en ver daarbuiten. Ja hoor, ook in AalstWetterenZottegem en alles daartussen staat ons team graag voor je klaar. Waar je ook hulp nodig hebt, Platteau Ramen is er om je te helpen je droomhuis te bouwen.

Duurzaamheid en kwaliteit

Daar staan wij voor. We focussen ons op kwaliteit en duurzaamheid, en zo is Platteau Ramen dé ideale partner voor de realisatie van jouw volgend project. Ben je nog niet helemaal zeker waar je naar op zoek bent? Of wil je graag ons volledige aanbod ontdekken? We verwelkomen je graag in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde.

Vraag je gratis offerte aan

Zin om samen met ons aan de slag te gaan? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Wij garanderen je topkwaliteit doordat we onze ramen en deuren vervaardigen in ons eigen atelier. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Jouw droomproject starten?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Vertrouw dan op onze expertise voor jouw ramen en deuren in Lede. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.