Contacteer ons
Lede ramen en deuren

Ramen en deuren op maat van jouw project in Lede

Zoek je een vakbekwame buitenschrijnwerker voor jouw nieuwbouwproject? Zijn je huidige ramen en deuren aan vervanging toe? Platteau Ramen helpt je graag voor allerhande schrijnwerk op maat. We beschikken over een eigen atelier waar onze vakmensen alle ramen, deuren, … zelf maken. Bij Platteau Ramen kan je terecht voor een brede waaier aan duurzame materialen, verschillende stijlen en talrijke extra’s. Je vindt er zeker de oplossing die je nodig hebt voor jouw project.
Ons eigen plaatsingsteam zorgt bovendien voor een perfecte uitvoering van de werken, volledig conform aan de laatste Europese normen. Kortom, voor al jouw ramen en deuren in Lede ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres.

Ramen en deuren, poorten en screens

Sinds jaar en dag is Platteau Ramen een gevestigde waarde als buitenschrijnwerker. Omdat we alles ook zelf maken, kunnen we ook tal van oplossingen op maat aanbieden. In ons eigen atelier werken we voornamelijk met PVC en aluminium.
Waarvoor kan je allemaal terecht bij Platteau Ramen?

Kortom, je vindt alles om jouw droomproject te realiseren bij Platteau Ramen.

Platteau Ramen: vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid

Met meer dan 30 jaar ervaring en een vast team van experts is Platteau Ramen dé referentie voor ramen en deuren en ander buitenschrijnwerk in Lede en daarbuiten. Samen met onze focus op kwaliteit en duurzaamheid maakt dat Platteau Ramen dé ideale partner voor de realisatie van jouw project.
Ben je nog niet helemaal zeker waar je naar op zoek bent? Of wil je graag ons volledige aanbod ontdekken? We verwelkomen je graag in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of contacteer ons voor een gratis offerte met advies op maat van jouw project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.