Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren op maat van jouw project in Lede

Op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker voor jouw nieuwbouwproject? Zijn je huidige ramen en deuren aan vervanging toe? Dan ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres! Wij helpen je graag met allerlei schrijnwerk, op maat gemaakt in ons eigen atelier. Zowel voor duurzame materialen als voor verschillende stijlen en talrijke extra’s kan je bij ons terecht. Je vindt er zeker de juiste oplossing. Ons eigen plaatsingsteam zorgt bovendien voor een perfecte uitvoering van de werken, volledig conform aan de laatste Europese normen. Kortom, voor al jouw ramen en deuren in Lede ben je welkom bij Platteau Ramen!

Lede ramen en deuren

Ramen, deuren, poorten en meer

Sinds jaar en dag is Platteau Ramen een gevestigde waarde als buitenschrijnwerker. We vervaardigen alles zelf en bieden tal van oplossingen op maat aan. In ons eigen atelier werken we voornamelijk met PVC en aluminium, duurzame materialen van topkwaliteit dus. Wij voorzien jou van ramen, deuren, sectionale poorten, rolluiken en ventilatieroosters. Tijd om van jouw droomproject realiteit te maken!

Een project in regio Lede?

Met al meer dan 30 jaar ervaring en een vast team van experts is Platteau Ramen dé referentie voor ramen en deuren en ander buitenschrijnwerk in Lede en daarbuiten. Ja hoor, ook in AalstWetterenZottegem en alles daartussen staan wij graag voor je klaar. Waar je ook bent, wij helpen je graag met het bouwen van je droomhuis.

Duurzaamheid en kwaliteit

Dat is waarvoor wij staan. Dankzij onze focus op kwaliteit en duurzaamheid is Platteau Ramen dé ideale partner voor de realisatie van jouw project. Ben je nog niet helemaal zeker waar je naar op zoek bent? Of wil je graag ons volledige aanbod ontdekken? We verwelkomen je graag in een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde.

Vraag je gratis offerte aan

Zin om samen met ons aan de slag te gaan? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Wil je graag de verschillende mogelijkheden voor jouw project bekijken? Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Wij garanderen je topkwaliteit doordat we onze ramen en deuren vervaardigen in ons eigen atelier. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Jouw droomproject starten?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Vertrouw dan op onze expertise voor jouw ramen en deuren in Lede. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.