Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren op maat in Ninove

Ben je op zoek naar ramen en deuren op maat van je nieuwbouwproject? Ben je volop aan het verbouwen? Ben je op zoek naar een sectionale poort die voldoet aan de veiligheidsnormen én past bij je ramen en deuren? Ligt je project in Ninove en omgeving? Platteau Ramen is dé specialist voor alle buitenschrijnwerk op maat. Van ramen en deuren in aluminium of pvc tot sectionale poorten, ventilatieroosters, rolluiken en zonnewering, onze ervaren vakmensen zorgen steeds voor een perfect resultaat.

Ninove ramen en deuren

Ramen, deuren en nog veel meer

Je kan bij ons niet alleen terecht voor ramen en deuren maar ook voor zonnewering, sectionale poorten, ventilatieroosters, rolluiken en ander maatwerk: zonneluifels, uitvalschermen, vliegenramen, … Alle pvc en aluminium ramen en deuren van bij Platteau ramen worden op maat gemaakt in ons eigen atelier, door ervaren vakmensen. We gebruiken de modernste methoden en productietechnieken en volgen de recentste Europese normen.

Alles voor jouw project in Ninove

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? In de omgeving van Ninove? Platteau Ramen is dé referentie voor alle buitenschrijnwerk! Maar ook in Erpe-Mere, Ternat of Sint-Niklaas zijn we actief!

 

Buitenschrijnwerk op maat

Bij Platteau Ramen vinden we ook dat jouw nieuwe ramen perfect moeten aansluiten bij de stijl van je project. Ons gamma omvat daarom tal van kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Zo krijg je steeds een resultaat dat helemaal aan jouw wensen beantwoordt. Platteau Ramen staat met andere woorden voor topkwaliteit, een perfecte plaatsing en ramen en deuren gemaakt in ons eigen atelier. Zo garanderen we duurzame resultaten om U tegen te zeggen.

Vraag je gratis offerte aan

Twijfel je tussen aluminium ramen en deuren of pvc? Wil je graag alle voor- en nadelen op een rijtje? Heb je misschien nog andere vragen? Breng dan zeker een bezoekje aan een van onze toonzalen of neem contact op voor meer informatie of een gratis offerte met advies op maat van je persoonlijke project.

 

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Je droomproject starten?

Wil je van jouw project een succesverhaal maken? Reken dan op Platteau Ramen voor al je ramen en deuren in Ninove van bij Platteau Ramen. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.