Contacteer ons
Ninove ramen en deuren

Ramen en deuren op maat in Ninove

Ben je op zoek naar ramen en deuren op maat van je nieuwbouwproject? Ben je volop aan het verbouwen? Ben je op zoek naar een sectionale poort die voldoet aan de veiligheidsnormen én past bij je ramen en deuren? Ligt je project in Ninove en omgeving? Platteau Ramen is dé specialist voor alle buitenschrijnwerk op maat. Van ramen en deuren in aluminium of pvc tot sectionale poorten, ventilatieroosters, rolluiken en zonnewering, onze ervaren vakmensen zorgen steeds voor een perfect resultaat.

Ramen en deuren van aluminium of pvc en nog veel meer

Je kan bij ons niet alleen terecht voor ramen en deuren maar ook voor:

  • Zonnewering Zonnewering: van zonnescreens tot zonneschermen op maat
  • Sectionale poorten voor allerlei toepassingen
  • Ventilatieroosters voor systemen A, B, C of D.
  • Rolluiken om de privacy en het comfort van je woning te verbeteren
  • Ander maatwerk: zonneluifels, uitvalschermen, vliegenramen, …

Alle pvc en aluminium ramen en deuren van bij Platteau ramen worden op maat gemaakt in ons eigen atelier, door ervaren vakmensen. We gebruiken de modernste methoden en productietechnieken en volgen de recentste Europese normen.

Bij Platteau Ramen vinden we ook dat jouw nieuwe ramen perfect moeten aansluiten bij de stijl van je project. Ons gamma omvat daarom tal van kleuren en afwerkingsmogelijkheden en bovendien zijn ook heel wat extra’s beschikbaar. Zo krijg je steeds een resultaat dat helemaal aan jouw wensen beantwoordt.

Platteau Ramen staat met andere woorden voor topkwaliteit, een perfecte plaatsing en ramen en deuren gemaakt in ons eigen atelier. Zo garanderen we duurzame resultaten om U tegen te zeggen.

Een offerte op maat van jouw project in regio Ninove?

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? In de omgeving van Ninove? Platteau Ramen is dé referentie voor alle buitenschrijnwerk!

Twijfel je tussen aluminium ramen en deuren of pvc? Wil je graag alle voor- en nadelen op een rijtje? Heb je misschien nog andere vragen? Breng dan zeker een bezoekje aan een van onze toonzalen of neem contact op voor meer informatie of een gratis offerte met advies op maat van je persoonlijke project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.