OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Ninove ramen en deuren

Maatwerk ramen en deuren in Ninove

Wil je nieuwe ramen en deuren op maat van je nieuwbouwproject? Of ben je volop aan het verbouwen en is die oude garagepoort nu echt wel aan vervanging toe? Zoek je een sectionale poort die voldoet aan de veiligheidsnormen én past bij je ramen en deuren? Is je project gelegen in Ninove? Reken op Platteau Ramen voor al je buitenschrijnwerk, van ramen en deuren in aluminium of pvc tot sectionale poorten, ventilatieroosters, verschillende soorten rolluiken en zonnewering. Onze topvakmannen zorgen er graag voor.

Van aluminium ramen en deuren tot zonnescreens

Naast aluminium en pvc-ramen en deuren kun je bij ons terecht voor:

In ons eigen atelier maken we alle pvc- en aluminium ramen en deuren op maat. Op maat, dat wil zeggen: volgens de juiste afmetingen (uiteraard), maar ook esthetisch moet het plaatje kloppen. Daarnaast bieden we extra’s om jouw ramen en deuren in pvc of aluminium tot in de puntjes af te werken. Denk maar aan isolatiewaarden, onderhoudsgemak, inbraakveiligheid, duurzaamheid en design. Maar daar stopt het niet. De extra’s maken het verschil voor jouw woning, dus daarvoor kun je ook terecht bij Platteau Ramen.

Bij Platteau Ramen kun je rekenen op topkwaliteit, piekfijne plaatsing en eigen vervaardiging. Zo garanderen we duurzame resultaten om u tegen te zeggen.

Vraag je offerte op maat aan voor jouw project in regio Ninove

Twijfel je tussen aluminium ramen en deuren of pvc? Wil je graag alle voor- en nadelen op een rijtje? Kom dan langs in een van onze toonzalen, stuur ons een e-mail of bel ons even op. Een van onze deskundigen geeft je graag een antwoord op al je vragen.

In onze toonzalen in Dendermonde of Ternat, op 20 minuutjes van Ninove, vind je voorbeelden van ramen en deuren, kleurstalen, afwerkingsopties en nog veel meer. Weet je al goed wat je nodig hebt? Neem dan meteen contact op met ons voor een gratis offerte met advies op maat van je persoonlijke project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.