Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren laten plaatsen in regio Wetteren?

Een verbouwing of nieuwbouwproject in Wetteren gepland? Ben je voor je project nog op zoek naar ramen en deuren? Dan zit je goed bij Platteau Ramen. Bij ons worden al je ramen en deuren al meer dan 30 jaar volledig op maat, met liefde gemaakt. En dit in ons eigen atelier, door onze eigen vakmensen. Vakkennis en liefde voor het vak zorgen ervoor dat al onze projecten kwaliteitsvol afgewerkt worden. We kiezen steeds voor hoogwaardige materialen en bieden een ruime keuze aan stijlen en kleuren. Een betere isolatiewaarde? Akoestisch glas? Het kan allemaal. Net zoals een heleboel andere extra’s.

Wetteren ramen en deuren

Ramen, deuren en zoveel meer

Wie Platteau Ramen zegt, zegt duurzame kwaliteit, advies op maat van experts en een perfecte plaatsing. Dit allemaal volledig volgens de recentste Europese normen. Niet enkel voor ramen en deuren die perfect passen bij je woning, maar ook voor sectionale poorten, rolluiken, ventilatieroosters, zonnewering en andere oplossingen op maat is Platteau Ramen er om je te helpen.

Buitenschrijnwerk in regio Wetteren?

Als buitenschrijnwerker is Platteau Ramen actief in verschillende regio’s voor het plaatsen van ramen en deuren. Van Wetteren tot Aalst, Zottegem en alles daartussen. Waar je ook bent, wij helpen je graag met het bouwen van je droomhuis.

Jouw wensen op maat gemaakt

Bij Platteau Ramen gaan we enkel en alleen voor topkwaliteit. Daarom worden al onze pvc en aluminium ramen en deuren in ons eigen atelier vervaardigd. Zo kunnen we steeds kiezen voor de best mogelijke oplossing op maat van jouw project. Ook voor onze op maat gemaakte poorten, rolluiken en alle andere oplossingen is dat onze werkwijze.

Vraag je gratis offerte aan

Bouwen aan je thuis? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Of kom langs en bekijk de verschillende mogelijkheden voor jouw project in één van onze toonzalen in Ternat en Dendermonde. Laat je bijstaan door één van onze medewerkers met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we niet alleen naar de klant, we bieden ook een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Jouw droomproject starten?

Reken op een ervaren buitenschrijnwerker in Wetteren voor het plaatsen van je ramen en deuren en maak van je project een succesverhaal. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.