Contacteer ons
Wetteren ramen en deuren

Wetteren: Ramen en deuren op maat van jouw project

Heb je een woning gekocht die je wil verbouwen? Ben je bezig met een nieuwbouwproject? In Wetteren of omgeving? Ben je voor je project nog op zoek naar ramen en deuren? Dan ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres.

Bij ons worden al je ramen en deuren volledig op maat gemaakt, in ons eigen atelier, door onze eigen vakmensen. Vakkennis en liefde voor het vak staat bij ons heel hoog aangeschreven.

We kiezen steeds voor hoogwaardige materialen en bieden een ruime keuze aan stijlen en kleuren. Een betere isolatiewaarde? Akoestisch glas? Het kan allemaal. Net zoals een heleboel andere extra’s.

Platteau Ramen staat voor duurzame kwaliteit, advies op maat van onze experts en een perfecte plaatsing, volledig in lijn met de recentste Europese normen.

Platteau Ramen: Ramen, deuren en zoveel meer.

Bij Platteau Ramen gaan we voor topkwaliteit. Daarom maken we al onze pvc en aluminium ramen en deuren in ons eigen atelier. Zo kunnen we steeds kiezen voor de best mogelijke oplossing op maat van jouw project. Ook voor onze poorten, rolluiken en alle andere oplossingen op maat is dat onze werkwijze.

We geven je graag een beknopt overzicht van ons aanbod:

  • Ramen op maat die perfect passen bij je woning.
  • Deuren op maat: voordeuren en buitendeuren, …
  • Sectionale poorten met een hoogwaardige afwerking voor extra isolatie en inbraakveiligheid.
  • Rolluiken: van ingebouwde rolluiken tot rolluiken met elektrische bediening
  • Ventilatieroosters voor alle systemen.
  • Zonnewering: van zonnescreens tot zonneschermen op maat
  • Andere oplossingen op maat: vliegenramen, zonneluifels, uitvalschermen, …

Platteau Ramen: jouw partner voor buitenschrijnwerk

Met onze jarenlange ervaring en knowhow staat Platteau Ramen garant voor duurzame kwaliteit. Ramen en deuren op maat, sectionale poorten, rolluiken, zonnewering,… Bij Platteau hebben we wat je zoekt voor je project in Wetteren en ruime omgeving.

Wil je graag wat extra informatie? Wil je onze verschillende mogelijkheden bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Weet je precies wat je zoekt of heb je een concrete vraag? Contacteer dan onze specialisten voor een antwoord of een vrijblijvende offerte op maat van jouw project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.