Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren plaatsen in regio Wetteren?

Een verbouwing in Wetteren gepland? Ben je voor je project nog op zoek naar ramen en deuren? Dan ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres. Bij ons worden al je ramen en deuren volledig op maat, met liefde, gemaakt. En dit in ons eigen atelier, door onze eigen vakmensen. Vakkennis en liefde voor het vak staan bij ons heel hoog op ons prioriteitenlijstje. We kiezen steeds voor hoogwaardige materialen en bieden een ruime keuze aan stijlen en kleuren. Een betere isolatiewaarde? Akoestisch glas? Het kan allemaal. Net zoals een heleboel andere extra’s.

Wetteren ramen en deuren

Ramen, deuren en zoveel meer

Wie Platteau Ramen zegt, zegt duurzame kwaliteit, advies op maat van experts en een perfecte plaatsing, volledig in lijn met de recentste Europese normen. Niet enkel voor ramen en deuren die perfect passen bij je woning, maar ook voor sectionale poorten, rolluiken, ventilatieroosters, zonnewering en andere oplossingen op maat schieten wij je te hulp.

Een project in regio Wetteren?

Als buitenschrijnwerker is Platteau Ramen actief in verschillende regio’s voor het plaatsen van ramen en deuren. Van Wetteren tot Aalst, Zottegem en alles daartussen. Waar je ook bent, wij helpen je graag met het bouwen van je droomhuis.

Op maat van jouw wensen

Bij Platteau Ramen gaan we voor topkwaliteit. Daarom maken we al onze pvc en aluminium ramen en deuren in ons eigen atelier. Zo kunnen we steeds kiezen voor de best mogelijke oplossing op maat van jouw project. Ook voor onze poorten, rolluiken en alle andere oplossingen op maat is dat onze werkwijze.

Vraag je gratis offerte aan

Bouwen aan je thuis? Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan via onze website. Of bekijk de verschillende mogelijkheden voor jouw project in onze toonzalen in Ternat en Dendermonde en laat je bijstaan door één van onze medewerker met professioneel advies op maat.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we niet alleen naar de klant, we bieden ook een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Jouw droomproject starten?

Reken op een ervaren buitenschrijnwerker in Wetteren voor het plaatsen van je ramen en deuren en maak van je project een succesverhaal. Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.