OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Wetteren ramen en deuren

Ramen en deuren op maat gemaakt in Wetteren

Heb je net een nieuwe woning gekocht en staan er nog verbouwingswerken voor de boeg? Ben je hiervoor op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker in Wetteren en omstreken? Eén adres: Platteau Ramen. Haal alles uit je woning of nieuwbouwproject met ramen en deuren op maat. Alle schrijnwerk wordt zorgvuldig gemaakt in ons eigen atelier. Daarom bieden we verschillende duurzame en hoogwaardige materialen, stijlen en extra’s.

Bij Platteau Ramen kun je rekenen op duurzame kwaliteit, advies op maat van onze experts en een zorgeloze renovatie. Daarnaast zorgen onze eigen vakmannen voor een correcte plaatsing, volledig in lijn met de laatste Europese normen. Wat mag je verwachten? Een prachtig eindresultaat, volledig tot in de puntjes afgewerkt.

Kies voor duurzame kwaliteit

Bij Platteau Ramen vind je onder andere ramen en deuren, poorten en rolluiken in pvc en aluminium. We doen alles graag zelf en daarom kun je bij ons terecht voor tal van oplossingen op maat.

Platteau Ramen staat voor je klaar voor onder meer:

Platteau Ramen is jouw buitenschrijnwerker

Met onze jarenlange ervaring en knowhow staat Platteau Ramen garant voor duurzame kwaliteit. Van ramen en deuren op maat tot sectionale poorten, rolluiken, zonwering en meer … Platteau Ramen neemt jouw project in Wetteren graag onder handen. Ook voor ramen en deuren Erpe-Mere, ramen en deuren Sint-Niklaas, ramen en deuren Zottegem en nog verder zit je bij Platteau Ramen goed. Weet je precies wat je zoekt? Of wil je graag alle mogelijkheden aftoetsen? Kom langs in onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte op maat van jouw project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.