Contacteer ons
Zottegem ramen en deuren

Ramen en deuren van topkwaliteit in Zottegem?

Wil je de ramen en deuren van jouw woning in Zottegem vervangen? Ben je op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker voor jouw nieuwbouwproject? Vertrouw op het vakmanschap van Platteau Ramen. Alle schrijnwerk wordt volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier, door onze eigen vakmensen. Zo bouwen we samen aan jouw droomproject.

Onze specialisten zorgen er ook voor dat jouw ramen en deuren perfect geplaatst worden, helemaal volgens de regels van de kunst en in lijn met de recentste Europese normen. Bij Platteau Ramen vinden we immers dat het plaatje volledig moet kloppen om van je project ook echt je droom te maken.

Ramen, deuren, poorten, screens en meer

Je vindt bij ons niet alleen ramen en deuren op maat maar ook onder andere:

Vind je niet onmiddellijk wat je zoekt? Laat het ons weten. Waarschijnlijk hebben we ook voor jou een oplossing op maat. Door onze jarenlange ervaring kan je bij ons immers terecht voor een brede waaier aan oplossingen op maat. Platteau Ramen, dé referentie voor al je buitenschrijnwerk.

Wens je bepaalde extra’s zoals superisolerend glas om de isolatiewaarde naar een hoger niveau te tillen? Of wil je meer inbraakveiligheid creëren? Het kan allemaal. Laat ons jouw wensen weten en wij bezorgen je een duidelijke offerte op maat van jouw project.

Platteau Ramen: jouw partner voor buitenschrijnwerk

Met onze meer dan 30 jaar ervaring, ons eigen atelier en onze eigen ervaren vakmensen is Platteau ramen al jarenlang de betrouwbare partner voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit.

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en deuren in Zottegem? Je weet nog niet helemaal wat je zoekt? Laat je inspireren door een van onze referenties of breng een bezoekje aan een van onze toonzalen in Ternat en Dendermonde. Heb je een concrete vraag? Of ben je op zoek naar een specifieke oplossing? Neem dan vandaag nog contact op. Onze specialisten staan steeds klaar om je te helpen en bezorgen je graag een vrijblijvende offerte op maat.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.