OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Zottegem ramen en deuren

Ramen en deuren nodig voor jouw project in Zottegem?

Wil je de ramen en deuren van jouw woning in Zottegem vervangen? Of ben je op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker voor jouw nieuwbouwproject? Vertrouw op het vakmanschap van Platteau Ramen. Alle schrijnwerk wordt door onze vakmannen vervaardigt in ons eigen atelier, volledig op maat, om samen te bouwen aan jouw droomproject.

Naast de creatie is de plaatsing een enorm belangrijk aspect in het proces. Hier komt namelijk heel wat precisiewerk bij kijken. Onze vakmannen zorgen ervoor dat dit piekfijn gebeurt en volledig volgens de regels van de kunst en de laatste Europese normen. Platteau Ramen is de betrouwbare partner die je zoekt voor jouw droomproject.

Ramen, deuren, poorten, screens en meer

Naast ramen en deuren op maat vind je bij ons ook onder meer:

Voor allerlei buitenschrijnwerk ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres. Omdat we alles graag zelf doen, kun je bij ons terecht voor een brede waaier aan oplossing op maat.

Wens je bepaalde extra’s zoals superisolerend glas om de isolatiewaarde naar een hoger niveau te tillen? Of wil je meer inbraakveiligheid creëren? Het kan allemaal. Laat ons jouw wensen weten en wij bezorgen je een duidelijke offerte op maat van jouw project.

Platteau Ramen: jouw partner in buitenschrijnwerk

Na meer dan 30 jaar ervaring kent buitenschrijnwerk voor ons geen geheimen meer. Laat je inspireren door een van onze referenties voor onder meer ramen en deuren Aalst, ramen en deuren Lokeren, ramen en deuren Dendermonde, ramen en deuren Wetteren en nog verder. Wil je ook ramen en deuren op maat voor jouw project in Zottegem? Of heb je nood aan ander buitenschrijnwerk? Vraag je gratis offerte aan via onze website of kom langs in onze showrooms in Ternat en Dendermonde.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.