Contacteer ons Contacteer ons

Ramen en deuren van topkwaliteit in Zottegem?

Zoek je een ervaren buitenschrijnwerker voor jouw bouwproject? Wil je de ramen en deuren van jouw woning in Zottegem vervangen? Reken op het vakmanschap van Platteau Ramen. Met veel zorg voeren wij al jouw schrijnwerk op maat uit. Van productie in eigen atelier tot de perfecte plaatsing volgens de regels van de kunst en in lijn met de recentste Europese normen. Bij Platteau Ramen vinden we immers dat het plaatje volledig moet kloppen om van je project ook echt je droom te maken.

Zottegem ramen en deuren

Ramen, deuren, poorten en meer

Wij vinden voor iedereen een oplossing op maat. Niet alleen voor je ramen en deuren, maar ook voor onder andere sectionale poorten, zonnewering, ventilatieroosters, en rolluiken. Door onze jarenlange ervaring kan je bij ons immers terecht voor een brede waaier aan oplossingen op maat. Platteau Ramen, dé referentie voor al je buitenschrijnwerk.

Jouw partner voor buitenschrijnwerk

Met onze meer dan 30 jaar ervaring, ons eigen atelier en onze eigen ervaren vakmensen is Platteau Ramen al jarenlang de betrouwbare partner voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit. Ook voor jouw project in Aalst, Erpe-Mere, Asse en alles daartussen staan wij voor je klaar.

Oplossingen op maat

Wens je bepaalde extra’s zoals superisolerend glas om de isolatiewaarde naar een hoger niveau te tillen? Of wil je meer inbraakveiligheid creëren? Het kan allemaal. Laat ons jouw wensen weten en wij bezorgen je een duidelijke offerte op maat van jouw project.

Vraag je gratis offerte aan

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en deuren in Zottegem? Je weet nog niet helemaal wat je zoekt? Laat je inspireren door een van onze referenties of breng een bezoekje aan een van onze toonzalen in Ternat en Dendermonde. Heb je een concrete vraag? Of ben je op zoek naar een specifieke oplossing? Neem dan vandaag nog contact op. Onze specialisten staan steeds klaar om je te helpen en bezorgen je graag een vrijblijvende offerte op maat.

Onze belofte? Vakmanschap op maat

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit? Wij vervaardigen onze ramen en deuren in ons eigen atelier zodat we kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Bij Platteau Ramen luisteren we naar de klant en bieden we je een eigen professionele plaatsingsdienst aan.

Jouw droomproject starten?

Kan je de hulp van een ervaren team gebruiken voor al je ramen en deuren in Zottegem? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Ben je geïnteresseerd?
Contacteer ons of kom gerust langs

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.