OPENDEURDAGEN
MAAK NU JE AFSPRAAK
Erpe Mere ramen en deuren

Ramen en deuren laten plaatsen in Erpe-Mere?

Nood aan een vakkundige buitenschrijnwerker voor je nieuwbouw? Of hebben je ramen en deuren hun beste tijd gehad? Reken dan op het vakmanschap van Platteau Ramen. Volledig op maat van jouw project gaan we aan de slag met het nodige schrijnwerk. En dit doen we allemaal zelf in ons eigen atelier. We beschikken over een ruime keuze aan duurzame en kwalitatieve materialen, diverse stijlen en tal van extra’s.

Bovendien zorgen onze vakmannen voor een perfecte plaatsing van jouw ramen en deuren, volledig volgens de laatste Europese normen. Woon je in de regio Erpe-Mere en ben je op zoek naar een specialist in ramen en deuren? Platteau Ramen klaart de klus!

Op maat van jouw project

Platteau Ramen staat voor je klaar voor onder andere:

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise is Platteau Ramen een gevestigde waarde als buitenschrijnwerker. Reken op ons voor een ruim aanbod aan oplossingen op maat. We werken voornamelijk met materialen als aluminium en pvc.

Wil je de isolatiewaarde van je ramen verhogen? Of wil je dat je ramen geluidsdicht zijn? Ook voor deze extra’s kun je rekenen op Platteau Ramen: van superisolerende en akoestische beglazing tot extra veiligheidslagen voor ramen, deuren en poorten.

Platteau Ramen: dé expert in buitenschrijnwerk

Ben je op zoek naar een specialist in het maken van ramen en deuren op maat in Erpe-Mere en omstreken? Van ramen en deuren Aalst tot ramen en deuren Sint-Niklaas, bij Platteau Ramen kun je steeds terecht. Met meer dan 30 jaar ervaring ben je bij Platteau Ramen aan het juiste adres voor al jouw buitenschrijnwerk. Weet je nog niet helemaal wat je zoekt? Of ontdek je graag alle mogelijkheden? Kom gerust langs in onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of vraag je gratis offerte aan via onze website en wij verlenen jou het nodige advies op maat van je project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.