Contacteer ons
Erpe Mere ramen en deuren

Ramen en deuren laten plaatsen in Erpe-Mere?

Op zoek naar een vakkundige buitenschrijnwerker voor je nieuwbouw? Of zijn je ramen en deuren misschien aan vervanging toe? Vertrouw dan op het vakmanschap van Platteau Ramen.
Volledig op maat van jouw project gaan we aan de slag met het nodige schrijnwerk. En dit doen we allemaal zelf in ons eigen atelier. We beschikken over een ruime keuze aan duurzame en kwalitatieve materialen, diverse stijlen en tal van extra’s.
Onze vakmannen zorgen bovendien voor een perfecte plaatsing van jouw ramen en deuren, volledig volgens de laatste Europese normen. Woon je in de regio Erpe-Mere en zoek je een specialist in ramen en deuren? Platteau Ramen klaart de klus!

Ramen en deuren op maat van jouw project

Je kan bij ons terecht voor onder andere:

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise is Platteau Ramen een gevestigde waarde als buitenschrijnwerker. Wij bieden een ruim aanbod aan oplossingen op maat en werken voornamelijk met materialen als aluminium en pvc.
Wil je de isolatiewaarde van je ramen verhogen? Of wil je dat je ramen geluiddicht zijn? Ook voor deze extra’s kan  je terecht bij Platteau Ramen: van superisolerende en akoestische beglazing tot extra veiligheidslagen voor ramen, deuren en poorten.

Platteau Ramen: dé specialist in buitenschrijnwerk

Ben je op zoek naar een specialist in het maken en plaatsen van ramen en deuren op maat in Erpe-Mere en omstreken? Bij Platteau ramen kan je steeds terecht, in Erpe-Mere maar ook daarbuiten. Meer dan 30 jaar ervaring, een eigen atelier, een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit, … Platteau Ramen geldt terecht als dé referentie voor al jouw buitenschrijnwerk. Weet je nog niet helemaal wat je zoekt? Of ontdek je graag alle mogelijkheden? Bezoek dan zeker eens een van onze toonzalen in Ternat of Dendermonde. Of vraag je gratis offerte aan aan via onze website en wij verlenen jou het nodige advies op maat van je project.

Ben je geïnteresseerd? Vraag snel je offerte aan of kom langs in één van onze toonzalen.

Bekijk onze referenties.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.