Contacteer ons Contacteer ons
platteau showroom
Ook de buitenkant van Platteau Ramen is onderdeel van onze showroom

Sinds de renovatie van onze kantoren en showroom in Dendermonde kan je de look en feel van Platteau Ramen al spotten vanaf je aankomt. Samen met Atelier Kubiek en Altez Construction Group hebben we gezorgd voor nieuwe ramen met grote glaspartijen en veel licht binnenlaten. Door het design van het aluminium raamsysteem wordt het gebouw eigenlijk onderdeel van de showroom.

Veel licht en toch lekker koel

Wat daarin opvalt is het indrukwekkende AA 100-vliesgevelsysteem met glazen hoek over de volledige hoogte van het gebouw. Een speels karakter merk je aan de tussenregels die zijn verschoven in de hoogte. Maar het minst opvallende is het verborgen raamsysteem AA 100 CV – Concealed Vent. Dat duurzame systeem zorgt voor een natuurlijke koeling en ventilatie in de vergaderzalen en andere ruimtes. Dankzij al deze toevoegingen krijgt het gebouw van Platteau Ramen een moderne uitstraling.

Bouwen aan Vlaanderen

In het artikel van ‘Bouwen Aan Vlaanderen’ kan je meer lezen over de realisatie van dit renovatieproject en over de samenwerking met Kawneer, dat voor de levering van aluminium profielsystemen zorgt.

Lees het volledige artikel hier.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.